Eski camlardan akvaryum yapımı
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 20:01
Arkadaşlar ben bu akvaryumu cumartesi günü yaptım 2 gün kurumasını bekledim ve okuldan geldikten sonra bugun saat 6 cıvarlarında ilk önce 10 litre 30 dakka sonra geri kalan full doldurdum 5mm cam akvaryumun patlamasından korkuyorum ve akvaryum silikonu kullandım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 20:15
Ölçüleri nedir tam olarak akvaryumun
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 20:52
Patlamasından korkacak bi durum yok 5 mm gayet yeterli bu ölçülere, silikonlarda gördüğüm kadarıyla bol tutulmuş güvenli gözüküyor
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2014 15:06
Eğer camlar güneşe maruz kalmış ise patlayabilir.Güneş gören camlarda yanma ve deformasyon olur.Eğer müsait ortamda muhafaza edildiyse birşey olacağını zannetmiyorum.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2014 15:52
Güzel çalışma... İyi hobiler...
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2014 13:32
[QUOTE=cennker82]Eğer camlar güneşe maruz kalmış ise patlayabilir.Güneş gören camlarda yanma ve deformasyon olur.Eğer müsait ortamda muhafaza edildiyse birşey olacağını zannetmiyorum.[/QUOTE]
Acaba Bunin bilimsel bir kaynagi var mi? Hep diydugumuz birsey ama benim bildigim kafariyla cam suresiz bir malzeme. Eger gunes goren cam saglamligini yitirseydi binalarda kullanilmazdi. Yuzlerce yillik olup da halen kullanilan binalarin orjinal camlarini ornek verebiliriz. Bence bilen birinin bu konuyu netlestirmesi lazim.
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2014 16:52
Ben kendim marangozum.Bu konuyu bizde hep büyüklerimizden,ustalarımızdan duyarak,görerek öğrendik.
Haklısınız aslında bunun bilimsel olarak doğruluğu nedir öğrenmek lazım.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 15:02
Güzel çalışma
bu arada Karaman dan birilerini görmek güzel.
bu arada Karaman dan birilerini görmek güzel.