Esenler ve civarı muhabbet.
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2012 23:46
Maaşallah güzel bir ortam oldu.26 kişi katılımda bulundu.Ev sahibi takım olarak organizasyona gelen ve gelmek istediği halde işlerinden dolayı gelemeyen tüm dostlara teşekkür ederim.İstanbul'un havasına güven olmuyor bu sene geçti ama bir daha ki yaza güzel bir kır gezisi yaparız inşaallah.
Katılan arkadaşların listesi
1 Selçuk çakmak
2 Tosyalı
3 festivall17
2 Tosyalı
3 festivall17
4 kastinbjk
5 Gümrükcü ömer
6 Sedat şenol
7 Sisligöl
8 Des37
9 owensweet
10. Davut Sarıkoç
11.Mustafa Sarıkoç
12.Gökhan Er
13.Erkan Kaplan
14 yasin cesur
15 Sever_um tuncay
16 Placo mania
17 312do erdogan celiloglu
18 Tropikalbalık
19 Junior Tosyalı
20 Adem Demirtaş
21 Muharrem
22 Kond
23 knifefish
5 Gümrükcü ömer
6 Sedat şenol
7 Sisligöl
8 Des37
9 owensweet
10. Davut Sarıkoç
11.Mustafa Sarıkoç
12.Gökhan Er
13.Erkan Kaplan
14 yasin cesur
15 Sever_um tuncay
16 Placo mania
17 312do erdogan celiloglu
18 Tropikalbalık
19 Junior Tosyalı
20 Adem Demirtaş
21 Muharrem
22 Kond
23 knifefish
24 terranova (murat karagöz)
Diğer 2 kişiyi hatırlayamadım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2012 10:35
Organizasyonu duzenlemek icin fikir veren Selçuk çakmak ve sedat şenol arkadaşlarıma hem konu açılmasına öncülük ettikleri için hemde olayın başından sonuna kadar desteklerinden dolayı teşekkürler SELÇUK ÇAKMAK ve SEDAT ŞENOL.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2012 09:36
Günaydın
Arkadaşlar Elinizde Balıklarınıza ait Resimler ve Videolar varsa lütfen benimle paylaşın, sizlerden gelecek olan resimleri ve videoları Facebook Esenler.akvarist.grubu sitemizde paylaşmak istiyoruz.
Yalnız Resimleri ve Videoları Link halinde özel mesaj olarak gönderirseniz çok sevinirim.
Hayırlı günler
Eşref YILDIZ
kastinbjk 2012-10-18 09:38:44
Arkadaşlar Elinizde Balıklarınıza ait Resimler ve Videolar varsa lütfen benimle paylaşın, sizlerden gelecek olan resimleri ve videoları Facebook Esenler.akvarist.grubu sitemizde paylaşmak istiyoruz.
Yalnız Resimleri ve Videoları Link halinde özel mesaj olarak gönderirseniz çok sevinirim.
Hayırlı günler
Eşref YILDIZ
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 19:20
[QUOTE=sever_um]
[QUOTE=bugs]
Abi ben dediğin yere acaip yakını bu sene sınavım ve dershanem olmasaydı kesin gelirdim .[/QUOTE]İnansakmıki :)
[/QUOTE]
[/QUOTE]
abi iste inan ister inanma orası benim 3 4 mahalle üstüm sayılıo eğer sınaz dershane inanmadıysan orta sonum sınava hazırlanıyorum dershane hafto sonu var bide
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 22:12
Ufuk kardeşim latife yaptım kızma sen.Sınavlarında sana başarılar inşallah bidahakine gelirsin :)
[QUOTE=tosyalı]Bizde aynen öyle düşünüyoruz bayram sonrası tekrar bir plan yapacagız.[/QUOTE]
Bekleriz FATİH im :)
[QUOTE=tosyalı]Bizde aynen öyle düşünüyoruz bayram sonrası tekrar bir plan yapacagız.[/QUOTE]
Bekleriz FATİH im :)
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 22:19
abi gelebilirsem gelirimde ama siz şimdi büyüksünüz muhabbet ben ora koskos oturcam benim özelliğini bildiğim çok balık yok ve tesekkürler
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 22:42
Fatih abinden İBRET al biraz :)
[QUOTE=bugs] abi gelebilirsem gelirimde ama siz şimdi büyüksünüz muhabbet ben ora koskos oturcam benim özelliğini bildiğim çok balık yok ve tesekkürler[/QUOTE]
[QUOTE=bugs] abi gelebilirsem gelirimde ama siz şimdi büyüksünüz muhabbet ben ora koskos oturcam benim özelliğini bildiğim çok balık yok ve tesekkürler[/QUOTE]