Erdem akvaryum klasiği
Merhaba arkadaşlar en son kurduğum bitkili akvaryumumun ( http://www.akvaryum.com/forum/forum_posts.asp?TID=404190&PID=2178841#2178841 ) mobilyası yok ve en uygun fiyata nerden mobilyasını yaptırabilirim diye araştırırken iki arkadaşım Erdem Akvaryum'u önerdi ve onlarla da görüşeyim bir de ordan fiyat alayım dedim, tabi öncesinde Erdem Akvaryum kimdir gibi bir soru oluştu kafamda ve firmanın foruma kayıtlı olan üye isminin altındaki geri bildirimlerine baktığımda sicilinin çok parlak olmadığını gördüm daha sonra forumda "erdem akvaryum" kelimelerini arattığımda da genelde şikayet bazında bir kaç konu gördüm.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Erdem akvaryum nurullah beyle harun bey görüşmüşler bugün yaşananların yanlış anlaşılma oldugu ortaya çıkmış. Harun beyde durumu açıklayacak bir yazı yazıp konu kapatılacaktır.
Harun bey sizin bize attıgınız bu karalamadan sadece sizi allah (cc) havale ediyorum. Sizin gibi anlayışsız bir müşteri de bize de lazım degil zaten. Ya sizi (bendeki iyi niyete bakın) 4 saat telefon numaranızı arayarak yazdıgım yazılar cabası saolsun güven beyden aldım numaranızı bu yaşanan sorunu izah etmeye çalıştım ki müşterilerim bizi yanlış anlamasın diye sizin yazdıgınız yazıya bak ben en azından yanlış anlaşılma olmuş konu kapatılabilir diye yazarsınız diye düşünmüştüm ki telefon görüşmemizde öyle demiştiniz. İnanamıyorum ki benim sadece sizin attıgınız mesajı ben akvaryum fiyatı verip arada sade ve sadece 40 tl nin lafını yapıyoruz.
Harun bey kazayla veya yapılan ufak birşeyle insanlar ölüyo bu kadardamı anlayışınız yoktu. .