En iyi akv.
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2006 13:56
CAYMAN
http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid =560276&productid=pttp65081017
tolgao2000 2006-8-31 13:57:11
http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid =560276&productid=pttp65081017
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2006 13:59
ben sera akvaryum kullanıyorum ve memnunum
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2006 14:02
Ben Türk firmalarının hepsine güveniyorum.Çin işi akvaryumlardan çok daha güzel hepsi.Hele birde özel yapım ölçülerde ve sizin istediğinize göre yapılırsa çok güzel olabilir.
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2006 15:44
Ekonomik şartlarınız çok önemli bu durumda. Bahsedilen markaların hepsi mükemmele yakın ancak ekonomik sorununuz yoksa tabiki Eheim Akvaryum konusunda dünya lideridir. Üstelik Aqua kelimesinin geçtiği her yerde ( Bu benim kişisel fikrim ) yani her üründe. Bence fiyat / performans konusunu araştırıp ona göre kararınızı verin. Bu arada bende Yağmur marka kullanıyorum. Üstelik ölçülerine göre fiyatları çok uygun. Bilginize.. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2006 16:52
Selamlar ;
Bende kendi akvaryum ve sump sistemimi yaptırdığım Beta Akvaryum'u işlerine gösterdikleri titizlik, müşterilerine karşı sevgi ve saygı, işçilik kaliteleri ve her an yardım için hazır olmaları v.b. sebeplerle tavsiye ederim.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2006 16:59
Tabiki taymur.
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2006 17:02
Türkiyede TAYMUR un üstüne akvaryum henüz tanımıyorum
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2006 18:15
Aslında bu konu anket yapılabilirmi ve sabitlenebilirmi. Yeni akvaristler içinde üzücü sonuçlar almamaları için iyi bir yol olmuş olur.