En Büyük Asker Bizim Asker Nico'ya Veda Yemeği
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 14:42
Arkadaşlar Ankaralı akvarisler olarak Arkadaşımız Hüseyin Kamış (Nico) Askere gidiyor bundan dolayı nico kardeşimize veda partisi gibi bir şeyler yapmayı düşündük.Katılmak isteyenler isimlerini eklerse seviniriz.
Yılan Avcısı 2011-11-16 16:41:58
NOT:Hüseyin kardeşimiz bu pazar günü gidecek
1.Üzeyir Demir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 14:55
Üzeyir çok iyi düşünmüşsün kardeş.Hüseyin e güzel bir uğurlama yapalım hemde ankaralı hobiciler olarak yine bir araya gelmiş oluruz.Eğer sizede uygun gelirse dışkapıda Kebap 49 var orayı ayarlıyabilirim.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 15:24
Pazar günü işlerim oluyor maalesef isterdim gelmeyi ama nişan fotoğraflarımızı alacağım akvaryum için bitki bakacağım balıklarım hasta onlarla ilgileneceğim
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 15:28
[QUOTE=cadi_87]Pazar günü işlerim oluyor maalesef isterdim gelmeyi ama nişan fotoğraflarımızı alacağım akvaryum için bitki bakacağım balıklarım hasta onlarla ilgileneceğim [/QUOTE]
Esra hanım pazar günü yapmayacağız organizasyonu ya cuma akşamı yada cumartesi akşamı yapacağız.Bu arada umarım balıklarınız bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 16:30
Çok güzel düşünmüşsünüz Üzeyir abi. Bu aralar ev kalabalık Van'dan depremzede kabul ettik.(eşimin akrabaları). Söz vermeyeyim.
İnşaallah diyorum. Hüseyin'ede hayırlı teskereler olsun, darısıda bana inşaallah(aöf 4.sınıf)
İnşaallah diyorum. Hüseyin'ede hayırlı teskereler olsun, darısıda bana inşaallah(aöf 4.sınıf)
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 17:19
Sağlıcakla git,sağlıcakla gel Hüseyin Kardeşim.Allah yardımcın olsun.İnan bana sayılı gündür gelir geçer.İşlerimin yoğunluğundan bende gelemeyeceğim şimdiden kusura bakmayın.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 17:23
1. üzeyir Demir
2.Bilal Küçük
3.Aziz KARACA
Bi aksilik çıkmaz ise ordayım işallah
Hüso sen gitmeden bizden bir dayak yeki askerde dayak yersen zoruna gtmesin :D
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 17:32
[QUOTE=azizkaraca]
1. üzeyir Demir
2.Bilal Küçük
3.Aziz KARACA
Bi aksilik çıkmaz ise ordayım işallah
Hüso sen gitmeden bizden bir dayak yeki askerde dayak yersen zoruna gtmesin :D
[/QUOTE]
Aziz bunumu demek istiyorsun Nico sen askerde çok dayak yersin?Ama Nico kardeşimiz çabuk gelecek en fazla 2 ay belki o kadarda sürmeyecek.