En basit dış filtre yapımı (DIY)
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2013 19:29
Merhaba sizler için el yapımı dış filtresi yaptım işte videom:
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=A5gdxuCpUeU[/VID]
(VİDEOYU BEĞENİRMİSİNİZ?)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2013 19:53
Büyük turşu bidonunun yeri düzgün olmalıdır.(damlatmayacak şekilde)Ve dıy çalışmaları ne olursa olsun bu kadar kısa sürede tamamlanmaz yavaş ve planlı bir şekilde yapırlırsa çok daha uygun sonuçlar alınır ...
akvaryumcubill 2013-09-08 11:50:39
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2013 17:43
[QUOTE=akvaryumcubill]Büyük turşu bidonunun yeri düzgün olmalıdır.(damlatmayacak şekilde)Ve dıy çalışmaları ne olursa olsun bu kadar kısa sürede tamamlanmaz yavaş ve planlı bir şekilde yapırlırsa çok daha uygun sonuçlar alınır ...
[/QUOTE]
[QUOTE=antre]Yaşına göre çok çok güzel olmuş kardeşim. çalışmalarının devamını da bekliyorum. yüreğine sağlık[/QUOTE]
[QUOTE=FaMeBa]Kardeşim yaşına göre çok büyük işler başarıyorsun devamını ilgi ile bekliyorum.[/QUOTE]
Doğru
[QUOTE=antre]Yaşına göre çok çok güzel olmuş kardeşim. çalışmalarının devamını da bekliyorum. yüreğine sağlık[/QUOTE]
Teşekkür ederim
[QUOTE=FaMeBa]Kardeşim yaşına göre çok büyük işler başarıyorsun devamını ilgi ile bekliyorum.[/QUOTE]
Devamı gelecek
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2013 00:20
Kardeşim güzel bi çalışma tebrik ederim eline saglık. FAKAT ! malzemelerin sırasını yanlış yerleştirmen hata olmuş. sadece süngerlerle doldur aynı işi yapar şu anda filtren :) seramik gibi parçaları neden koyarız? Bakterilerin tutunacagı yüzey alanı olması için ve kaba pislikleri elemesi için seramigi kullanırız :) ayrıca seramik veya bioballdan birini seçmen senin için yeterli olacaktır. Çalışmalarını takip edicem :)
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2013 01:06
Çağan kardeşimin videosunu izlerken kendimi eskilerde buldum..Daha değişik çalışmalar yapabilirsin..Örneğin akrilik kullanarak..El becerilerini geliştir..Tangit yerine silikon kullan mesela :D O turşu bidonları emiş sırasında büzülebiliyor dikkat etmek lazım..Kafa moturu içinde olmadığı için senin sistemde sıkıntı olmaz..Seramikleri yanyana dizersen daha iyi verim alırsın..Sistemini geliştir.. paylaşımlar bekleriz..
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2013 18:15
Bencede daha farklı bi çalışma yapman gerek bu baya eski bir video .
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2013 06:21
[QUOTE=karaca35] Kardeşim güzel bi çalışma tebrik ederim eline saglık. FAKAT ! malzemelerin sırasını yanlış yerleştirmen hata olmuş. sadece süngerlerle doldur aynı işi yapar şu anda filtren :) seramik gibi parçaları neden koyarız? Bakterilerin tutunacagı yüzey alanı olması için ve kaba pislikleri elemesi için seramigi kullanırız :) ayrıca seramik veya bioballdan birini seçmen senin için yeterli olacaktır. Çalışmalarını takip edicem :)[/QUOTE]
Merhaba
Seramik halkalar kaba pislikler icin pek uygun olmaz diye düşünüyorum. Aksi taktirde devamli temizlemek gerekir. Bu durumda da bakteriler zarar gorur. Burada seramikler bence dogru yerde yani en sonda.
Merhaba
Seramik halkalar kaba pislikler icin pek uygun olmaz diye düşünüyorum. Aksi taktirde devamli temizlemek gerekir. Bu durumda da bakteriler zarar gorur. Burada seramikler bence dogru yerde yani en sonda.
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2013 18:49
[QUOTE=Gecko] [QUOTE=karaca35] Kardeşim güzel bi çalışma tebrik ederim eline saglık. FAKAT ! malzemelerin sırasını yanlış yerleştirmen hata olmuş. sadece süngerlerle doldur aynı işi yapar şu anda filtren :) seramik gibi parçaları neden koyarız? Bakterilerin tutunacagı yüzey alanı olması için ve kaba pislikleri elemesi için seramigi kullanırız :) ayrıca seramik veya bioballdan birini seçmen senin için yeterli olacaktır. Çalışmalarını takip edicem :)[/QUOTE]
Merhaba
Seramik halkalar kaba pislikler icin pek uygun olmaz diye düşünüyorum. Aksi taktirde devamli temizlemek gerekir. Bu durumda da bakteriler zarar gorur. Burada seramikler bence dogru yerde yani en sonda. [/QUOTE]
Merhaba
Seramik halkalar kaba pislikler icin pek uygun olmaz diye düşünüyorum. Aksi taktirde devamli temizlemek gerekir. Bu durumda da bakteriler zarar gorur. Burada seramikler bence dogru yerde yani en sonda. [/QUOTE]
Demiştim ama,neyse.
Yorumunuz için teşekkürler