en az hacim
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 16:57
Benim bir tanıdığım var akvaryum kurmak istiyor ama anne baba faktörü var (yani benim gibi:D) bu yüzden büyük bişey olamaz benim size sormak istediğm en az akvaryum hacmini hangi malawi türü ister , kaç litre ister ve fotoraf olmasada olur ama olursada iyi olur.
Saygılar.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 19:09
Ben malawi demiştim ama yinede teşekkürler. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.reis 2009-01-17 15:32:21
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 19:21
[QUOTE=Kn.zi]
Ben 60 litrede malavi demedim amerikan dedim.
1e2d sarı prenses beslenebilir bence.Ama 60lt malaviler için az bi miktar.
[/QUOTE]Ben 60 litrede malavi demedim amerikan dedim.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 16:44
Teşekkür ederim.
Peki 50 litrelik akvaryumda hangi ciklet yaşar ve yavrular zebra hariç.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 17:40
Merhaba bence malawiden vazgeçin, çünkü en az 120lt ihtiyaç duyarlar ve bir süre sonra coğaldıklarında daha geniş tank gereksinimi olur bu yüzden 60 cm -70 cm bir tankta canlı doğuran beslemek daha mantıklı olabilir saygılar...
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 21:38
[QUOTE=hasan_ali05] Teşekkür ederim.
Peki 50 litrelik akvaryumda hangi ciklet yaşar ve yavrular zebra hariç.
Saygılar.[/QUOTE]
Şimdi öncelikle arkadaşına ve tabi özellikle de babasına bizim forumu iyice okutmanı öneririm.Küçük akvaryum alınca başına gelecekleri vs görsün ki ondan sonra 50litrelik akvaryum almaya kalkışsın.Linki bir okut onlara:
http://www.akvaryum.com/forum/kucuk_akvaryum_almayin,alacaksaniz_da_okuyun_k232823.asp
Gelelim senin soruna.Hasan kardeşim 50 litrede HİÇBİR CİCHLİD ve hele hele yavruları yaşamaz.Cichlid düşünülüyorsa en az 70-80cm bir akvaryumu gözden çıkarması lazım arkadaşının.O zaman da bir çift brichardi ve yavrularına bakabilir.Zaten brichardiler yavrularını yemezler,beraber büyütürler.Verdiğim linke rağmen arkadaşın 50litrede israrcıysa onlara 2 3 tane japon veya 2 3 tane lepistes olabilir.Lepistesler devamlı doğurdukları için yavru olayıda hallolmuş olur.Tabi yavrular büyüdükten sonra başka yer isterler,onuda göz önünde bulundurmak lazım.
Saygılar.
Şimdi öncelikle arkadaşına ve tabi özellikle de babasına bizim forumu iyice okutmanı öneririm.Küçük akvaryum alınca başına gelecekleri vs görsün ki ondan sonra 50litrelik akvaryum almaya kalkışsın.Linki bir okut onlara:
http://www.akvaryum.com/forum/kucuk_akvaryum_almayin,alacaksaniz_da_okuyun_k232823.asp
Gelelim senin soruna.Hasan kardeşim 50 litrede HİÇBİR CİCHLİD ve hele hele yavruları yaşamaz.Cichlid düşünülüyorsa en az 70-80cm bir akvaryumu gözden çıkarması lazım arkadaşının.O zaman da bir çift brichardi ve yavrularına bakabilir.Zaten brichardiler yavrularını yemezler,beraber büyütürler.Verdiğim linke rağmen arkadaşın 50litrede israrcıysa onlara 2 3 tane japon veya 2 3 tane lepistes olabilir.Lepistesler devamlı doğurdukları için yavru olayıda hallolmuş olur.Tabi yavrular büyüdükten sonra başka yer isterler,onuda göz önünde bulundurmak lazım.