Elma salyangozu yumurta
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 20:52
İçine koyacaktım ama batar falan diye korktuğum için bi kutunun yanlarına çabut falan koydum ve o kutunun içine koydum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 21:01
[QUOTE=07omer66]İçine koyacaktım ama batar falan diye korktuğum için bi kutunun yanlarına çabut falan koydum ve o kutunun içine koydum.[/QUOTE] Akvaryuma koymanız daha doğru olur.Elma salyangozunun yumurtaları ölmemek için neme ihtiyaç duyarlar.Nem oluşabilmesi içinde suda buharlaşmanın iyi olması gerekir.Koyduğunuz kutuda büyük ihtimal ısıtıcı vs yoktu ve koyacak yerde yoktur.
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 23:51
[QUOTE=pierr][QUOTE=07omer66]İçine koyacaktım ama batar falan diye korktuğum için bi kutunun yanlarına çabut falan koydum ve o kutunun içine koydum.[/QUOTE] Akvaryuma koymanız daha doğru olur.Elma salyangozunun yumurtaları ölmemek için neme ihtiyaç duyarlar.Nem oluşabilmesi içinde suda buharlaşmanın iyi olması gerekir.Koyduğunuz kutuda büyük ihtimal ısıtıcı vs yoktu ve koyacak yerde yoktur.[/QUOTE]
kapağının altına laylon poşet geriyorum ve kapağını kapatıyorum saten odamda sıcak olduğu için ısıtıcıya gerek duymuyorum