Elma Salyangozu Rennie Çiğneme Tableti Mi Vericem?
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2020 22:37
Arladaşlar elma salyangozum var rennie vericem normal "Rennie Çiğneme Tableti" mi atayım yoksa "Rennie Tablet" diye başka bir ilaç mı var?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2020 15:32
[QUOTE=goldfishlove]Neden kullanacaksınız? [/QUOTE][QUOTE=veisveis]Neden böyle bir şey yapıyorsun? Kabukları mı güçsüz? [/QUOTE]
Kabukları biraz şeffaf ve kararmaya başladı.
Ayrıca elimde "CALCIMAX - D3" ilacı da var.
Kabukları biraz şeffaf ve kararmaya başladı.
Ayrıca elimde "CALCIMAX - D3" ilacı da var.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2020 15:50
Daha yolun başındasın, her duyduğunu, gördüğünü doğru kabul etme, oku, araştır. Tavsiyem, bir kaç taş/kaya eklemesi salyangozuna iyi gelecektir.[;)]
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2020 16:29
[QUOTE=SaRCoPhiLiuS]Daha yolun başındasın, her duyduğunu, gördüğünü doğru kabul etme, oku, araştır. Tavsiyem, bir kaç taş/kaya eklemesi salyangozuna iyi gelecektir.[;)][/QUOTE]
Tavsiyeniz için teşekkürler :). Bu arafa salyangozlaırmdan biri sürekli kabın kenarlarına su yüzeyine çıkıp kendini geri atıyor yumurtlamak için yer arıyor sanırım. Acaba ona ne gibi bir ortam hazırlamalıyım ki rahatça yumurtlasın? Not: Salyangozlarımdan sadece bir tane yetişkin böyle yapıyor o yüzden su değerleri ile alakalı değil diye düşündüm. Daha acemiyim tabii ama bir-iki öneriniz olur umarım :).
Tavsiyeniz için teşekkürler :). Bu arafa salyangozlaırmdan biri sürekli kabın kenarlarına su yüzeyine çıkıp kendini geri atıyor yumurtlamak için yer arıyor sanırım. Acaba ona ne gibi bir ortam hazırlamalıyım ki rahatça yumurtlasın? Not: Salyangozlarımdan sadece bir tane yetişkin böyle yapıyor o yüzden su değerleri ile alakalı değil diye düşündüm. Daha acemiyim tabii ama bir-iki öneriniz olur umarım :).
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2020 19:53
[QUOTE=pofdzm]
Tavsiyeniz için teşekkürler :). Bu arafa salyangozlaırmdan biri sürekli kabın kenarlarına su yüzeyine çıkıp kendini geri atıyor yumurtlamak için yer arıyor sanırım. Acaba ona ne gibi bir ortam hazırlamalıyım ki rahatça yumurtlasın? Not: Salyangozlarımdan sadece bir tane yetişkin böyle yapıyor o yüzden su değerleri ile alakalı değil diye düşündüm. Daha acemiyim tabii ama bir-iki öneriniz olur umarım :). [/QUOTE]
[:)))]
Tavsiyeniz için teşekkürler :). Bu arafa salyangozlaırmdan biri sürekli kabın kenarlarına su yüzeyine çıkıp kendini geri atıyor yumurtlamak için yer arıyor sanırım. Acaba ona ne gibi bir ortam hazırlamalıyım ki rahatça yumurtlasın? Not: Salyangozlarımdan sadece bir tane yetişkin böyle yapıyor o yüzden su değerleri ile alakalı değil diye düşündüm. Daha acemiyim tabii ama bir-iki öneriniz olur umarım :). [/QUOTE]
[:)))]