Elma salyangozu
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2009 22:24
Hasan Bey,forumda elma salyangozunun malawi ile uyumu,yararı,zararı vs.birçok konu var.Bunların içinden kendi tankınızın durumuna uygun olanlardan yararlanabilirsiniz.Böylece daha çok kişinin tecrübelerinden faydalanmış olup,soru işareti kalmadan cevap bulmuş olursunuz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2009 22:29
[QUOTE=baytar1]Ben texasla bile besleyebildiğime göre sorun çıkmaz.Yalnız biraz büyük alın alırsanız.Salyangoz hastalıktan öte suyu süzüp temizler. [/QUOTE]
murad 2009-01-09 22:31:46
Elma salyangozları suyu süzüp temizlemezler aksine akvaryuma ekleyeceğiniz her elma salyangozu tanktaki popülasyonu arttıracak ekstra bir canlıdır, bunun yanında ağır aksakta olsa yem artıklarını temizleyip yosun oluşumunu da kısmen azaltırlar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2009 11:41
[QUOTE=murad][QUOTE=baytar1]Ben texasla bile besleyebildiğime göre sorun çıkmaz.Yalnız biraz büyük alın alırsanız.Salyangoz hastalıktan öte suyu süzüp temizler. [/QUOTE]
Hmm ben hep öyle duymuştum.Aydınlattığınız için sağolun.
Elma salyangozları suyu süzüp temizlemezler aksine akvaryuma ekleyeceğiniz her elma salyangozu tanktaki popülasyonu arttıracak ekstra bir canlıdır, bunun yanında ağır aksakta olsa yem artıklarını temizleyip yosun oluşumunu da kısmen azaltırlar.
Saygılar.
[/QUOTE]Hmm ben hep öyle duymuştum.Aydınlattığınız için sağolun.
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2009 11:53
Bende bu elmalara bayılıyorum ya.Çok değişik hayvanlar.Ama malawilerim daha ufak olmasına rağmen koymaya korkuyorum
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2009 17:34
Şu an akvaryumunuzdaki balıklar sağlıklı ise ve salyangozları getireceğiniz poşet, kap vs. deki suyu akvaryumunuza bulaştırmazsanız endişe etmenize gerek yok.