Elma Salyangozlarım Neden Yumurtlamıyor?
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2018 11:27
Merhaba , Öncelikle Yumurta lamaları için Birlikte Çift olduklarını gösteren ve saatlerce süren bir birleşme seremoni sergilemeleri gerekiyor .
Ondan sonra sen istemesen bile tonlarca yumurta yapıyorlar . Bence senin bir çaba gösterimine gerek yok. Eğer çift varsa onlar gerekeni yapacak .
Ondan sonra sen istemesen bile tonlarca yumurta yapıyorlar . Bence senin bir çaba gösterimine gerek yok. Eğer çift varsa onlar gerekeni yapacak .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2018 12:23
2 dişi 1 erkek gördüm yakından olsa daha iyi tespit edilebilir. erkeklerin kabuk kısmı daha açık dişilerinki koyu siyah olur.
Teşekkür Edenler: [T]204982,DeadRaven[/T]
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2018 13:28
Birincisi katil salyangozlar kocaman damızlık elma salyangozlarını yiyemezler.
İkincisi kaç adet elma salyangozunuz var bu önemli. Nitekim net şekilde cinsiyet ayrımı yapamadığımız için, 8-10 adet olmaları çiftleşmenin gerçekleşmesi adına cinsiyet dağılımı için iyi olur.
Üçüncü olarak ben de aynı sorunla başetmiştim. Damızlık elmalarım hiç yumurtlamıyorlardı. Ne zaman ki haşlanmış ıspanak ile beslemeye başladım 2-3 gün içinde salkım salkım yumurta bıraktılar.
Bence en önemli nokta haşlanmış sebzelerle ve özellikle ıspanak ile salyangozları beslemekte.
İkincisi kaç adet elma salyangozunuz var bu önemli. Nitekim net şekilde cinsiyet ayrımı yapamadığımız için, 8-10 adet olmaları çiftleşmenin gerçekleşmesi adına cinsiyet dağılımı için iyi olur.
Üçüncü olarak ben de aynı sorunla başetmiştim. Damızlık elmalarım hiç yumurtlamıyorlardı. Ne zaman ki haşlanmış ıspanak ile beslemeye başladım 2-3 gün içinde salkım salkım yumurta bıraktılar.
Bence en önemli nokta haşlanmış sebzelerle ve özellikle ıspanak ile salyangozları beslemekte.
Teşekkür Edenler: [T]204982,DeadRaven[/T]