Elma Salyangozları
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 09:09
Arkadaşlar benim 15 lt de 4 aylık lepisteslerim var.Akvaryumun camında sarı bi şeyler olşuyor.Bende elma salyangozu almayı düşünüyorum.Bu elma salyangozları hakkında bilgi verebilir misiniz?Salyangozlara ayrı bir yem veriliyor mu?Hemen çiftleşiyorlar mı?Kaç tane almalıyım?Fiyatı ne kadar?Lepisteslere zararı dokunur mu?Kısaca bana elma salyangozları hakkında bilgi verirseniz sevinirim. karasimsek 2012-06-11 09:15:22
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 09:13
Benim bildiğim kadarıyla elma salyangozları lepisteslere zarar vermez. Üreme dersek; güzel ürerler.
O sarı şeyin ne olduğunu sorarsan belki resim koysaydın açıklardık.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 16:54
Sevgili kardeşim; sitede Bilgi Ağacı var oradan baktığında merak ettiğin ve öğrenmek istediğin tüm bilgilere erişebilirsin.
Bolu'dan saygılar
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2012 14:18
Furkan bey 15 litre lepistesler için yeterli değil.
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2012 00:09
Lepisteslerle yaşayabilir, üremesi çok kolaydır, orta boyları 2-3-4 lira arası değişir hatta akvaryumcudan almayıp birisinden bulabilirsen bedava da verebilirler çok hızlı ürediği için besleyenlerde bolca vardır. Mesela ben 2 postada 150 civarı yavru almıştım 50 tanesini büyütebildim. Yem olarak da dip yemler veya salatalık gibi meyveler de verebilirsin.
Camdaki sarı şeyler için resim koyabilirsen anlayabiliriz. Akvaryuma yeni bitki eklediysen salyangoz olabilir tabi.