Elazığ'lı Akvaristler
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 19:30
Selamın aleyküm arkadaşlar bende Elazığ danım. Hobi de eski olmama rağmen siteye yeni üyelik açtım. Eski üyeliğim kapanmıştı. Herkese tekrardan merhabalar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 20:21
[QUOTE=a.bkr]Sizce kaça satar bana bi fikriniz var mi acaba
Arkadaşınızin numarasını bana gönderin isterseniz iletişime geçelim hocam[/QUOTE]
Arkadaşınızin numarasını bana gönderin isterseniz iletişime geçelim hocam[/QUOTE]
Aramıza hoşgeldiniz
Engin'in bahsettiği arkadaş; Eray:0534 418 4994
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 20:50
[QUOTE=a.bkr]Numara için teşekkür ederim. Konuştum arkadaşla ama onun akvaryumu beni aşıyor biraz. Ben daha uygun bi şey bakayım malûm talebeyiz [/QUOTE]
Kusura bakma kardeş girmedim hiç daha yeni gördüm. Sağolsun Yusuf Hocam numarayı vermiş telefonu
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 20:53
[QUOTE=Engin ŞİMŞEK] [QUOTE=a.bkr]Numara için teşekkür ederim. Konuştum arkadaşla ama onun akvaryumu beni aşıyor biraz. Ben daha uygun bi şey bakayım malûm talebeyiz [/QUOTE]
Est ne kusuru
Soyle 40 liraya başlangıç için bi akvaryum alamazmiyim yada yapamazmiyim sizce
Kusura bakma kardeş girmedim hiç daha yeni gördüm. Sağolsun Yusuf Hocam numarayı vermiş telefonu
[/QUOTE] Est ne kusuru
Soyle 40 liraya başlangıç için bi akvaryum alamazmiyim yada yapamazmiyim sizce
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2014 20:20
Arkadaşlar uzun süredir iş yerine TV ünitesi + akvaryum projesi vardı kafamda. Nihayet prejeyi tamamlama aşamasına geldim.
Sadece canlı seçimi ve dekor kaldı. Canlı olarak ya japon ya da kois besleyeceğiz. Kapasite 150x50x50 = 375 litre.
Buyrun fotoğraflar: (Umarım beğenirsiniz)
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=756918&PN=1 Bu da DIY bölümüne açtığım konu. Görüş ve yorumlarınızı esirgemeyin dostlarım... ;)
Efebru 2014-02-23 20:31:37
Sadece canlı seçimi ve dekor kaldı. Canlı olarak ya japon ya da kois besleyeceğiz. Kapasite 150x50x50 = 375 litre.
Buyrun fotoğraflar: (Umarım beğenirsiniz)
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=756918&PN=1 Bu da DIY bölümüne açtığım konu. Görüş ve yorumlarınızı esirgemeyin dostlarım... ;)
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2014 21:48
Abi maşşalah çok güzeller, allah sağlıkla yavrularını da nasip etsin inşlh.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2014 13:42
Kürşat abi elazığ da akvaryumcuların hiç birinde L 144 yok benim bildiğim kadarıyla nereden getirdiniz bende almak istiyorum yardımcı ola bilirmişsiniz ? :)