Elazığ'lı Akvaristler
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 14:48
[QUOTE=balikci23] [QUOTE=ERSY] Yunusların içine bu gün 4 tane Melek attım[/QUOTE]
Melekler biraz ağır kanlı canlılar oldukları için yararı olur mu pek emin değilim.
Bu arada bitkili akvaryumunuz hayırlı olsun umarım her şey gönlünüzce olur.
[QUOTE=y.oğuz] Arkadaşlar buluşmaya az bir zaman kaldı. Harput ve tava konusunda hemfikir miyiz? Planlamayı yapalım ki son gün kararsız kalıp İzzetpaşa civarındaki çay salonlarına mahkum olmayalım![](smileys4/smiley1.gif)
[/QUOTE]
Benim için uygundur abi. Başka görüşü olan yok ise böyle yapabiliriz.
Saygılar.[/QUOTE]
Listeye beni de ekleyebilirsin yusuf abi
Melekler biraz ağır kanlı canlılar oldukları için yararı olur mu pek emin değilim.
![](smileys4/smiley9.gif)
Bu arada bitkili akvaryumunuz hayırlı olsun umarım her şey gönlünüzce olur.
[QUOTE=y.oğuz] Arkadaşlar buluşmaya az bir zaman kaldı. Harput ve tava konusunda hemfikir miyiz? Planlamayı yapalım ki son gün kararsız kalıp İzzetpaşa civarındaki çay salonlarına mahkum olmayalım
![](smileys4/smiley1.gif)
[/QUOTE]
Benim için uygundur abi. Başka görüşü olan yok ise böyle yapabiliriz.
![](smileys4/smiley2.gif)
Saygılar.[/QUOTE]
Listeye beni de ekleyebilirsin yusuf abi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 15:59
1-Engin ŞİMŞEK
2-Yusuf OĞUZ
3-Göksel ERSOY
4-Emrah ÇALIK
5-Recep KILIÇERKAN
6-Yücel ORHAN7-Burak Özerk
8-Uğur Gürbüz9-Teoman ERGÜR
10-Samed KEKLİK
11-Dursun ATAŞ
12-İbrahim BALCI
Ekledim
:)
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 16:24
İbrahim Balcı arkadaşımızı sizin adınıza ben bu buluşmaya davet ediyorum.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 19:27
[QUOTE=ibrahim-ankara]Benim de yeni haberim oldu arkadaşlar ben de 1.25-50-65 taymur marka mobilyali Akvaryumda bitki lepistes ve l144 albino longfin blue eye ve l144 albino longfin beslemekteyim.herkese iyi günler[/QUOTE]
ibrahim kardeşim hoşgeldin pazar günü senide aramızda görmek isteriz müsaitsen
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 22:06
[QUOTE=ibrahim-ankara]Benim de yeni haberim oldu arkadaşlar ben de 1.25-50-65 taymur marka mobilyali Akvaryumda bitki lepistes ve l144 albino longfin blue eye ve l144 albino longfin beslemekteyim.herkese iyi günler[/QUOTE]
Aramıza hoş geldin İbrahim seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız birlikten kuvvet doğar....
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 20:38
"Sükut İkrardandır" Madem itiraz eden yok o halde buluşma detaylarını yazayım;
Pazar günü saat 12:00'de Harput' ta girişteki sol taraftaki çay ocağında buluşuyoruz. Ben 1-2 arkadaşla beraber 45 dk.-1 sa. önceden gideceğim, 2 tane folyo tepside tavayı (biri acılı,diğeri acısız
) hazırlayıp fırına veririz, diğer arkadaşlar gelene kadar hazırlanmış olur.
İsim yazdıran arkadaşların gelmek konusunda şartları zorlamalarını rica ediyorum.Sayımız azalmasın,inşallah.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 21:06
[QUOTE=y.oğuz]"Sükut İkrardandır" Madem itiraz eden yok o halde buluşma detaylarını yazayım;
redbaron_ 2014-01-16 21:07:20
Pazar günü saat 12:00'de Harput' ta girişteki sol taraftaki çay ocağında buluşuyoruz. Ben 1-2 arkadaşla beraber 45 dk.-1 sa. önceden gideceğim, 2 tane folyo tepside tavayı (biri acılı,diğeri acısız
İsim yazdıran arkadaşların gelmek konusunda şartları zorlamalarını rica ediyorum.Sayımız azalmasın,inşallah.
[/QUOTE]
Hocam inşallah herkes katılır güzel bi buluşma olur amaaaa.....
benim malesef katılamama ihtimalim var kpss kursunda eksik olduğum konularda ek ders var pazar günü
Bu hafta içi belli oldu.
![](smileys4/smiley18.gif)
![](smileys4/smiley19.gif)
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 22:14
[QUOTE=y.oğuz] "Sükut İkrardandır" Madem itiraz eden yok o halde buluşma detaylarını yazayım;
Aracı olan arkadaşlar olmayanları bir buluşma noktası belirleyerek topluca gidilirse daha iyi olur diye düşünüyorum ben 11 : 30 gibi Öğretmenevinin oradan 3 kişiyi alabilirim
[/QUOTE] Aracı olan arkadaşlar olmayanları bir buluşma noktası belirleyerek topluca gidilirse daha iyi olur diye düşünüyorum ben 11 : 30 gibi Öğretmenevinin oradan 3 kişiyi alabilirim
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 22:18
Bir aksilik çıkmaz ise Gökselle beraber gelmeyi düşünüyoruz. Şu an için bir mani yok. ;)
[QUOTE=ERSY]![](http://foto.akvaryum.com/fotolar/103887/20140116_215351.jpg)
Arka fon olarak kırtasiyede satılan siyah kartonlardan alıp yapıştırabilirsin. Bitkili tanklarda siyah arka fon çok şık durur Göksel, bilgin olsun...
Zaten ileride arka zemin bitkileri çoğaldıkça arka fon görünmeyecektir. O yüzden pahalı fon almaya lüzum yok. ;)
[QUOTE=ERSY]
![](http://foto.akvaryum.com/fotolar/103887/20140116_215351.jpg)
![](http://foto.akvaryum.com/fotolar/103887/20140116_215402.jpg)
Yavaş yavaş bitkileri eklemeye başladım yalnız kuralı iki gün felan oldu hala suyun rengi berraklaşmadı
[/QUOTE]Arka fon olarak kırtasiyede satılan siyah kartonlardan alıp yapıştırabilirsin. Bitkili tanklarda siyah arka fon çok şık durur Göksel, bilgin olsun...
Zaten ileride arka zemin bitkileri çoğaldıkça arka fon görünmeyecektir. O yüzden pahalı fon almaya lüzum yok. ;)
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 23:08
[QUOTE=Garip71] [QUOTE=y.oğuz] "Sükut İkrardandır" Madem itiraz eden yok o halde buluşma detaylarını yazayım;
Aracı olan arkadaşlar olmayanları bir buluşma noktası belirleyerek topluca gidilirse daha iyi olur diye düşünüyorum ben 11 : 30 gibi Öğretmenevinin oradan 3 kişiyi alabilirim[/QUOTE]
[/QUOTE] Aracı olan arkadaşlar olmayanları bir buluşma noktası belirleyerek topluca gidilirse daha iyi olur diye düşünüyorum ben 11 : 30 gibi Öğretmenevinin oradan 3 kişiyi alabilirim[/QUOTE]
Dursun o zaman ben ve Engini al, biz gidip malzemeleri alıp tavaları hazırlayalım. Bir arkadaş daha gelirse 3 kişi tamamlanır.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 23:24
[QUOTE=Garip71] [QUOTE=y.oğuz] "Sükut İkrardandır" Madem itiraz eden yok o halde buluşma detaylarını yazayım;
Aracı olan arkadaşlar olmayanları bir buluşma noktası belirleyerek topluca gidilirse daha iyi olur diye düşünüyorum ben 11 : 30 gibi Öğretmenevinin oradan 3 kişiyi alabilirim[/QUOTE]
[QUOTE=Engin ŞİMŞEK][QUOTE=Garip71] [QUOTE=y.oğuz] "Sükut İkrardandır" Madem itiraz eden yok o halde buluşma detaylarını yazayım;
[/QUOTE] Aracı olan arkadaşlar olmayanları bir buluşma noktası belirleyerek topluca gidilirse daha iyi olur diye düşünüyorum ben 11 : 30 gibi Öğretmenevinin oradan 3 kişiyi alabilirim[/QUOTE]
Dursun ben ve Yusuf hoca geliriz erkenden yemek işini hallederiz tamam bizi al.
[QUOTE=Engin ŞİMŞEK][QUOTE=Garip71] [QUOTE=y.oğuz] "Sükut İkrardandır" Madem itiraz eden yok o halde buluşma detaylarını yazayım;
Dursun ben ve Yusuf hoca geliriz erkenden yemek işini hallederiz tamam bizi al.
[/QUOTE]
Hocam bende aynı şeyleri yazdım :)