Eksik Gedik Varmı ?
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 15:41
Güle güle besle..
Akvaryum hakkında bilgi verirsen daha iyi olur.. ölçüleri , aparatları , bakımı vs..
Akvaryum hakkında bilgi verirsen daha iyi olur.. ölçüleri , aparatları , bakımı vs..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 19:53
60*35*40 84L haftada 20% dip çekimi 12w iç filtre su altı ve kapak lambası 2 adet kaya 2 adet çömlek küçük çakıla benzer kum.sheven 2011-12-18 19:54:16
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 23:14
İç filtre yeterli olacaktır düzenli dip çekim ile birlikte.Ancak dekor tamamen size kalmış,göz zevkinizle alakalı bir durum.Söyleyebileceğim iki şey size yardımcı olabilir bu durumda,
1-Bitki olayına hiç girmeyin.Mavi P.ler agresif ve fazla hareketlidir sıkıntı yaşayabilirsiniz anubias bile olsa.
2-Mavi P.ler çoğu ciklet türüne sıkıntı çıkartırlar bu nedenle akvaryumunuza tür eklemek isterseniz dikkatli olun derim.
Not:Tür hakkında bilgi eksikliğiniz olabileceği amacıyla bahsettim bu 2 durumdan,aslında bilindik şeyler olmasına rağmen.Lütfen yanlış anlamayın bende ilk defa ciklet beslediğim dönemde bu 2 konu yüzünden çok sıkıntı çekmiştim.O nedenle bu bilgileri paylaştım.
Sağlıklı balıklar dilerim...
1-Bitki olayına hiç girmeyin.Mavi P.ler agresif ve fazla hareketlidir sıkıntı yaşayabilirsiniz anubias bile olsa.
2-Mavi P.ler çoğu ciklet türüne sıkıntı çıkartırlar bu nedenle akvaryumunuza tür eklemek isterseniz dikkatli olun derim.
Not:Tür hakkında bilgi eksikliğiniz olabileceği amacıyla bahsettim bu 2 durumdan,aslında bilindik şeyler olmasına rağmen.Lütfen yanlış anlamayın bende ilk defa ciklet beslediğim dönemde bu 2 konu yüzünden çok sıkıntı çekmiştim.O nedenle bu bilgileri paylaştım.
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 23:41
Bana balıkların rengi tam görünmüyo gibi geldi resimdenkapak lambası olarak ne kullandıgını bilmiyorum ama sylvania daylightstar veya aynı markanın aquastar florasan lambalarını öneririm balıkların renkleri daha canlı görünür.
Başarılar diliyorum
Başarılar diliyorum
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2011 09:10
[QUOTE=frag]İç filtre yeterli olacaktır düzenli dip çekim ile birlikte.Ancak dekor tamamen size kalmış,göz zevkinizle alakalı bir durum.Söyleyebileceğim iki şey size yardımcı olabilir bu durumda,
[/QUOTE]
[QUOTE=Mert D.]Genellikle oval kayalar tercih edilmekte kendilerini yaralamamaları açısından.
Güle güle besleyin bol yavrulu günler.[/QUOTE]
[QUOTE=ryavuz42]Bana balıkların rengi tam görünmüyo gibi geldi resimdenkapak lambası olarak ne kullandıgını bilmiyorum ama sylvania daylightstar veya aynı markanın aquastar florasan lambalarını öneririm balıkların renkleri daha canlı görünür.
Başarılar diliyorum
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Tür eklemeyide bitki eklemeyide düşünmüyorum teşekkür ederim yorumlarınız için.
[QUOTE=Mert D.]Genellikle oval kayalar tercih edilmekte kendilerini yaralamamaları açısından.
Güle güle besleyin bol yavrulu günler.[/QUOTE]
Dikkate alıcam teşekkürler.
[QUOTE=ryavuz42]Bana balıkların rengi tam görünmüyo gibi geldi resimdenkapak lambası olarak ne kullandıgını bilmiyorum ama sylvania daylightstar veya aynı markanın aquastar florasan lambalarını öneririm balıkların renkleri daha canlı görünür.
Başarılar diliyorum
[/QUOTE]
Tamam araştırıcam sağolun.