Düzgün Türkçe
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tuncay bey güzel bir konuya de?inmi?siniz fakat sizde türkçe de?ilde ingilizce kelime kullanmy?synyz.Örnek :ok
Kendi ülkemizde güzel türkçemizi kullansak daha güzel olmazmy?
Burak Ceylan-Sungurlu-15
Japon-Çöpçü-Vatoz(Öldüler)
Moli-Plati-Lepistes-Vatoz-Çöpçü-Melek(Öldüler)
Malawi Cichild+8 A.Zebra(?imdikiler ve ya?yyorlar)
adasym sende benim gibi katliam yapmyssyn bu ysy ogrenene kadar
galyba buyuk byr sorunla karsy karsyyayyz ama ne care ozellykle yeny nesyl her seyy yngylyzce tabyrleryyle kullanyyorlar ama buna dur dyyecek byr guc hala olusturulmady ne yazykky byr seyyn degery ancak kaybedylyrse anlasylyr ama dilimizi bir kere kayberdersek bir daha bulamatyz
Arkada?lar ben hatasyz de?ilim benim ve herkesin olabiliyor haklysynyz ama sonuçta bir an dikkatsizlikle oluyor ama daha da kötü hatalara de?inenler oluyor.Bu arada hatamyda düzelttim.
Hatasyz kul olmaz..
Ama buna güvenerek çok fazla hata yapmak da yanly?..
Güzel Türkçemiz chat dili yüzünden kayboluyor.Belki chat dilinin kysa yazyly?y,belki de cazibesi ("Bak ben chat dili konusailiyom") diye hava atmak için gençler bu yolu seçiyorlar.Tamam,bende bir gencim.Hem de 13 ya?ynda bir gencim.Fakat ben bile bunun farkyna varabiliyorsam,benden büyük olanlar daha fazla iyi anlayabilmeli Tamam MSN de bazen bende chat dilini kullanabiliyorum.Fakat çok uzun cümlelerde (kendine iyi bak yerine k.i.b) gibi benimde kullandy?ym oluyor.Ama bu i?in de bir synyry var..