Doğada Discusların Üremesi
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2009 12:06
Discuslar doğada üreme şekilleri nasıl , su değerleri , beslenme şekli , gün ışığı , yağmurlar , hava sıcaklıklığı , taban kumu , v.b. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim malum bizler akvaryumda bunu taklit ederiz sevgilerler....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2009 16:39
Öncelikle Amazonu ve özellikle discusların yaşadığı doğayı taklit etmek bana pek kolay gelmiyor. Ancak daha önce Refet Bey'in doğal ortamda üreyen discuslarla ilgili bir videosu vardı. Bulabilirsem eklerim.Çok güzel görüntülerdi gerçekten.
Buldum
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2009 17:13
[QUOTE=citronx]Öncelikle Amazonu ve özellikle discusların yaşadığı doğayı taklit etmek bana pek kolay gelmiyor. Ancak daha önce Refet Bey'in doğal ortamda üreyen discuslarla ilgili bir videosu vardı. Bulabilirsem eklerim.Çok güzel görüntülerdi gerçekten.
Buldum
[/QUOTE]
Sayın abim youtube kapalı olduğunda video görünmüyor
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 00:46
Elçiye zeval olmaz Doğan,youtube ile ilgili yorumu konuyla ilgilenenlere bırakıyorum. Yasal yükümlülükleri olan bir konu ,dolayısıyla ya açılmasını bekleyeceğiz,yada açılana kadar bu güzel görüntüleri görmek için girmek için uğraşacağız. citronx 2009-03-07 00:46:32
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 12:16
Bu video icin saolun daha önce izlemiştim benim demek istedigim bunun gibi yazı makale v.b şeyler maksat taklit etmek degilmi ?
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2009 17:41
detaylı arama yaparsanız bi çok konu bulabilirsiniz bu konu hakkında..