Dizayn Grubu
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2010 00:41
[QUOTE=emirserkan]
Fakat güzel dizilmiş bir kaç tropheus biyotopu çalışmasını artık yapmaları lazım.Uzun zamandır çok güzel bir tropheus akvaryumu göremiyorum.
Siteyi inceledim gerçekten çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Akvaryum dizaynı konusunda bizlere yeni fikirler vereceği şüphesiz. Böyle bir siteye açıkcası ihtiyacım vardı. Tropheus ve tanganyika biotopları konusunda yeni dizaynlar bekliyoruz. Tekrar teşekkürler...
[/QUOTE]O biraz zor iş.Bu arkadaşlar amazoncu.Fakat güzel dizilmiş bir kaç tropheus biyotopu çalışmasını artık yapmaları lazım.Uzun zamandır çok güzel bir tropheus akvaryumu göremiyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2010 09:17
[QUOTE=emirserkan]
Siteyi inceledim gerçekten çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Akvaryum dizaynı konusunda bizlere yeni fikirler vereceği şüphesiz. Böyle bir siteye açıkcası ihtiyacım vardı. Tropheus ve tanganyika biotopları konusunda yeni dizaynlar bekliyoruz. Tekrar teşekkürler...
[/QUOTE]Serkan bey selamlar, beğeniniz için teşekkürler, talep olması halinde değişik denemeler yapmak bizimde hoşumuza gider elbet, yeterki istek olsun.
mustafaerdogarÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
İl: Istanbul
Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2010 14:44
Cenk, öncelikle açtığın bu başlık için teşekkür ederiz. Beğenilerini ve iyi dileklerini sunan herkesede ayrıca teşekkürler.
Bu site, sevgili dostum Timuçin' inde bahsettiği üzere (kendisine güzel mesajı için teşekkürlerimi sunarım) biraz benim flash merakım sonucu oluştu. Zamanla, biz daha iyi kurlumlar yapıp daha güzel tanklar ortaya çıkardıkça sitede zenginleşecek.
Grubumuz, yaptıklarımız ve sitemiz hakkında önerilerinizi ve isteklerinizi esirgemezseniz bizi çok memnun edersiniz.
Not: Engincim, Malawi ve Tanganyika biyotopları ile ilgili araştırmalara başladık. Zaten Batuhan Abi ve Burak' ında tecrübesi var. Malzeme sıkıntımızda olmayacak. Yani pek öyle zor değil :) Yeterki talep gelsin; ortaya bize yakışır düzenlemeler çıkaracağımıza eminim o konuda.
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2010 20:38
Site güzel olmuş elinize sağlık.
Belki bitkiler hakkında sınırlı bir takım tanıtıcı bölümlere yer verilebilir.En azından bu hobiye uzak olanlar da ısındırılmış olur :)
Başarılar dilerim .
Belki bitkiler hakkında sınırlı bir takım tanıtıcı bölümlere yer verilebilir.En azından bu hobiye uzak olanlar da ısındırılmış olur :)
Başarılar dilerim .
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2010 20:14
Hayırlı olsun. Gerçekten özenle hazırlandığı belli olan güzel bir site olmuş. Çalışmalarınızı yakından takip eden birisi olarak, mükemmel tanklar ortaya çıkaracağınıza eminim.Tebrikler...
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2010 23:26
Hayırlı uğurlu olsun özellikle biotop akvaryumlarınız çok güzel. Bu işi layıkı ile yapan insanlar görmek hobicileri sevindiriyor. saygılar.....
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2010 00:01
Çok güzel hareket.Tebrikler.enginkoc34 2010-02-22 00:07:32
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2010 14:44
Konuyu açan Cenk arkadaşımıza ve burda güzel dileklerini dile getiren herkese çok teşekkür ederim. Zaten belli başlı tankarda kendini ıspatlamış ve güzel kurulumlara imza atmış bu ekibin, artık profosyonelleşme zamanı gelmiş de geçiyordu. Biz de bu bağlamda harekete geçtik ama bizi asıl harekete geçiren ve güzel bir site yapan Mustafa'nın hakkını vermem lazım.
Halihazırda sitemizde olmayan iki kurulumu da bitirmiş durumdayız. Biri 130*50*35 gibi dizaynı oldukça zor ölçülerde bir tanktı ama çok güzel bir iş çıkardık. Diğeri ise bir canavara evsahipliği yapan bir amazon biyotopu oldu. Bu tank da oldukça güzel oldu. Umarım iki arkadaş da kısa sürede resimleri kendi başlıklarında ve bu konuda paylaşırlarsa çok seviniriz.
Her türlü , yeni fikir ve önerilere açık olduğumuzu bilerek, yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
Saygılarımla....
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2010 15:16
[QUOTE=batuhanbayram] Konuyu açan Cenk arkadaşımıza ve burda güzel dileklerini dile getiren herkese çok teşekkür ederim. Zaten belli başlı tankarda kendini ıspatlamış ve güzel kurulumlara imza atmış bu ekibin, artık profosyonelleşme zamanı gelmiş de geçiyordu. Biz de bu bağlamda harekete geçtik ama bizi asıl harekete geçiren ve güzel bir site yapan Mustafa'nın hakkını vermem lazım.
Halihazırda sitemizde olmayan iki kurulumu da bitirmiş durumdayız. Biri 130*50*35 gibi dizaynı oldukça zor ölçülerde bir tanktı ama çok güzel bir iş çıkardık. Diğeri ise bir canavara evsahipliği yapan bir amazon biyotopu oldu. Bu tank da oldukça güzel oldu. Umarım iki arkadaş da kısa sürede resimleri kendi başlıklarında ve bu konuda paylaşırlarsa çok seviniriz.
Her türlü , yeni fikir ve önerilere açık olduğumuzu bilerek, yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
Saygılarımla....
[/QUOTE]
Özellikle serranın tankı bizi ( özellikle sizi ) oldukça uğraştırdı, dün akşam Taner balığın oldukça keyifli olduğunu söyleyince onca yorgunluğun boşa olmadığını birdaha anladım.
Oldukça güzel işler yapacağımıza ve bunu uzun süre sürdürebileceğimizden eminiz, bu hobi artık bizi nereye götürür bilmiyorum ama insanın zevk aldığı işle uğraşması gibi güzel birşey yok sanırım.
Yorum ve fikir yürüten, tavsiye ve desteklerini esirgemeyen dostlara teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2010 09:42
Bahsi geçen tankın sitedeki linkini verme ihtiyacı dydum..
http://www.akvaryum.com/Forum/the_king_of_amaz&111;n_%28_design_by_adist_%29_resim_sf2_k354756.asp?PN=2
http://www.akvaryum.com/Forum/the_king_of_amaz&111;n_%28_design_by_adist_%29_resim_sf2_k354756.asp?PN=2
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2010 18:25
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2010 19:27
Valla nasıl desem bilmiyorum sitenizdeki akvaryumları görünce bizim kendi başımıza yaptığım akvaryumların akvaryum olmadığını anladım :) En kısa zamanda bende yaptırmayı düşünüyorum
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2010 16:20
Her zaman söylerim Türk insanı girişimcidir Adist'te buna güzel bir örnek olarak ortaya çıkmış.Pendik li arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim.
Saygılar...