dıy dış/şelale filtre (şuan proje)
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2009 21:26
Arkadaşlar şu yaz sıcak günlerinde bilgisayarın başında düşündüm düşündüm ve bu projeyi buldum,tasarladım.Çizim programı falan olmadığından paintte çizdim biraz kötü oldu ama inşallah beğenirsiniz.Ben kafa motorunu kayaların arkasında bir boşluğa koymayı düşündüm sizce uygunmu estetik açısından.Yorumlarınızı bekliyorum. ilterisali 2009-06-27 21:28:35
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2009 22:14
Proje nerde ?? :S
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2009 00:36
Ali Bey,
Ben bu sistemi çok düşündüm, ama o filtre haznesini sağlam bir şekilde nasıl akvaryuma takacağımı bulamadım. Siz yaparsanız lütfen paylaşın
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2009 20:52
[QUOTE=türkmen ahmet]
Ali Bey,
Ben bu sistemi çok düşündüm, ama o filtre haznesini sağlam bir şekilde nasıl akvaryuma takacağımı bulamadım. Siz yaparsanız lütfen paylaşın
[/QUOTE] O filtre haznesini aynı şelale filtrelerdeki gibi bir sistem ile akvaryumun yanına takılıcak eğer kastetdiğiniz bu ise.
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2009 22:56
Malzemeleri toplar toplamaz yapmaya başlayacağım.
ilterisali 2009-06-28 23:19:46
Ayrıca filtrede bir kaç değişiklik yaptım işte yeni hali
ayrıca o delikli kısım belki cam ile delinmesi zor olur ama belki mika olabilir.ayrıca sızdırmazlığı nasıl çözebilirim
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2009 16:20
Cam yerine plexi malzeme kullanabilirsiniz
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2009 16:23
Böyle bir camdan sistem akvaryumunuza düşerse çizebilir hatta kırabilir, cam yerine Plexiglass kullanmanızı tavsiye ederim ...
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2009 23:13
[QUOTE=ilterisali][QUOTE=türkmen ahmet]
Ali Bey,
[/QUOTE] O filtre haznesini aynı şelale filtrelerdeki gibi bir sistem ile akvaryumun yanına takılıcak eğer kastetdiğiniz bu ise.
[/QUOTE]
Ali Bey, cevabınız için teşekkür ederim, benim kastettiğim hazır şelale filtrede asma yeri var hani U harfinin tres çevrilmişi gibi, o kısmı nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? ben mikayı eriterek düşündüm o da astarı yüzünü geçti fiyat açısından,ama sanırım siz filtreyi akvaryumun üstüne koyacaksınız
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2009 23:22
Plexiglass malzemeyle yaparsa , askı aparatıda çok kolay hallolmuş olur.
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 09:04
Benim kafam plexiglass'a takıldı bu maddeyi nerden nekadara bulabilirim.
http://www.akvaryum.com/Forum/komur_filtresi_k296455.asparkadaşlar bu sayfadaki konuyuda ben açtım.Hani demiştimya kömür diye oda kafama takıldı orayı bir çözemiyorum.Dün bir kutunun tabanına yırtık bir çorap koydum.Sonra çorabın içine koyduğum kömürü(soba kömürü)Koydum en üste hiç kullanılmamış bulaşık süngeri koydum.Bide benim bi yoğurt kabı içinde taş koydum bahçeden topladığım bi kaç bitkiyi koydum.Yosun falan tuttu.Filtre olmadığından bayada kirlendi bunun üstündü denedim pek olmadı temizlemedi.