Diskus Yumurtası
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Oktay bey yumurtalar uygun su şartlarında ısıya bağlı olarak 55-72 saatleri arasında çıkarlar.Yine yaklaşık olarak 55 -72 saat arasında anne ve baba üzerine çıkarlar.Yanlız şunu belirtmeliyimki sağlıklı bir şekilde anne ve babanın üzerlerine çıkış saati 72 saatdir.Bu saat farklarının nedeni suyun iletkenliği ile alakalı.Yani üretim sırasında iletkenliğin hızla çıkması yavruların huniden erken ayrılmalarına neden olur.Bu nedenle dengesiz bir şekilde etrafda yüzmeye çalışırlar.Enerjileri bitince de ölürler.Çünkü huniden ayrılıp yüzmeye başladıklarında anne ve babanın üzerine çıkıp ilk yemlerini yemek için kıssa bir zamanları var bu zaman geçerse malisef ölüyorlar.Şartlar tam olarak yerinde ise 72 saatde yumurtadan çıkarlar ve bir 72 saat sonrada anne ve babanın üzerine çıkarlar..Bu gün 3. gün olarak yazmışsınız bu gün anne ve babanın üzerine çıkma aşaması başlıcaktır.yani ortalama olarak 55-72 saat arası..
Yanlız şunu belirtmeliyimki sağlıklı bir şekilde anne ve babanın üzerlerine çıkış saati 72 saatdir.Bu saat farklarının nedeni suyun iletkenliği ile alakalı.Yani üretim sırasında iletkenliğin hızla çıkması yavruların huniden erken ayrılmalarına neden olur.[/QUOTE]
Mert bey ben bu tezi test ettim daha önce hemde bir den cok.Benim ulaştığım tez iletkenlik yüksek olması sonucu huniden ayrılmaları ki denemelerde ısı dayima 28 derecede sabitti.O nedenle iletkenlikle bir ilişki kurdum..