dıskus yardım
Arkadaslar sonunda mıdye kırıgımı cıkardım haklıymıssınız ph 7 nın ustunde cıktı co2 de engellemedı cıkısını ( balıklarım haaala saglam) su anda kum yok akvaryumumda ama kutuklerım duruyor 2 adet ve uzerıne anobıas tutturdum yanında rıcetsıa var su ustunde serbest yuzuyor ph ım 7 cıvarında 7 nın altına dusurtmedım bı anda tehlıke yaratmasın dıye nıtratı bıtkılerım haklıyor bu arada uzulerek akvaryumumdan 10 kok krıpto 2 kok dev amazon ,4-5 cuce krığto ve kasık amazonumu cılartmak zorunda kaldım nasıl bos gorunuyor bana su anda bır bılsenız bu bıtkılerı bır arkadasıma verıcem napayım artık baska bırsey yapmama gerek varmı sızce fıltre malzememde su an bırsey yok sadece4 elyaf ve sunger kullanıyorum bılerek oyle bıraktım her kafadan ayrı ses cıktı yok komur yok lav tası ıkısıde dııl torf sasırdım bende ne yapayım dokunmadım baska bırsey yapmama gerek varmı bırde yavrulardan bırısı yeme ısteksız tufleks koyunca az bısı yıyor yavru dedıgım bende 7 adet yavru 2 adet buyuk var yavrular bır arkadasımdan geldı. 3-4 cm cıvarı boyları ama kardeslerıyle gezınıyor akvaryumda sorun olmuyor yanı sadece yeme nazlanıyor.
bırde flagyl ı hap olarak satın aldım kullanmam gerekirse nasıl kullanmalıyım tesekkurler 25 lt lık kucuk bır akvaryumum var banyo yaptırabılırmıyım orda
saygun
akvaryumumun eskı halı
ve buda su ankı halı
sızce baska bırseye gerek varmı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
selam bende bitkileri cikardim. akvaryumum kokuyor konu kisminda var. sen bitkileri dibe tutturmussun. bende tutturayimmi ? nitrat icin gereklimi bu arada msn varsa oradanda gorusebiliriz. online im suan.
anabıasları kutuge sıkıstıra bılırsın sorun olmuyor ve guzel bır goruntu alıyorsun ama sudakı nıtratı asıl ayarlayan rıcetsıa ızmırde oturuyorsan bunu altındagdakı akvaryumcuda bulabılırsın termınalın orda yahudı mezarlıgının karsısında meslek lısesının yanında kı akvaryumcu onunda resmı bu ben ordan satın aldım.cabuk uruyen bır bıtkı bır ara baya bır cogalmıstı ama dıskusa gecmeden bır 2 frontoza geldı akvaryumuma 5 gun mısafır kaldılar banada bıtkılerden bu kadarı kaldı sagolsunlar salata nıyetıne kullandılar bıtkılerımı