Discuslarımı Severken Video
Arkadaşlar discuslarımı severken hoş bir görüntü yakaladım. Çok hoş bir duygu bütün stresi atıyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=XfB0Iuc090Y
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar.
Arkadaşlar tenkit etmek kolay,nedenini bilerek etmek daha mütevazi olur sanıyorum.
Sayın Coşkun bey,Discus yapısı itibari il son derece hassas bir balık olduğundan dolayı mukoza zarıda buna oranla hassastır.Eliniz istediğiniz kadar steril ve temiz olsada balığınızın mukozasına zarar vermesi kaçınılmazdır.Elinizden bir mikrop bulaşmamış olsa bile mukozası zarar gören discus hastalıklara açık bir hale gelecektir.Bilindiği gibi hassasiyetinden dolayı gelen rahatsızlıkları ağır şekilde geçirebiliyor.Bu yüzden yaptığınız sevgi gösterisinde biraz daha dengeli olmakta yarar var.
Bu arada Bilal Bey'in kum,bi kaç kule ve bitki konusundaki açıklamasına cevap vermek istiyorum,görmüş olduğunuz tank discuslar için yapılmış üretim tankıdır.Akvaryumdaki discuslarda eş tutmuş durumdalar.Yani üretim tankında bahsettiğiniz objelerin olması pek sağlıklı olmaz....
Saygılarımla...
Arkadaşlar tenkit etmek kolay,nedenini bilerek etmek daha mütevazi olur sanıyorum.
Nedenini bildiğimiz için tenkit ediyoruz zaten.
Zaten amacımız tenkit değil balığın daha iyi şartlarda olmasıdır.
Ben bu videoyu daha önce görmüş hatta burada da yayınlamıştım. O zaman çok hoşuma gitmişti ama moderator arkadaşlardan biri çok mantıklı bir açıklamayla özel mesaj attı ve ben de konunun silinmesini desteklemiştim.
Bana da çok yanlış geliyor şimdi bu yapılan...
Saygılar,