Discuslarım Daha huzurlu olsun diye Son sf Video
temizlenip suyu cekilmiştir kum ve kökler bekleniyor
Dekora Yardimci olan
rastlantısal Ümit beye
Bitkiler icin
Muşlu Tolga
Kardeşime sonsuz Teşekkürler
Akvaryumum Şu anda Boşaltildi Temizlendi Kum olarak 8cm yüksekliginde 0 silis kum kullanicam
Degisik Redmoore Yati ve mangrow kökleri ve amazon bitkileri ile Bi Amazon biotop Denemesi
için Çalışmalar Baslamıstır...
En kisa zamanda Fotolar Eklenecektir...
Akvaryum Temizlenmiş hali
Balıklar Karantina Akvaryumunda
RedMoore Yati Kökleri geldi Jumbo Akvaryum Şakir Beye Teşekkürler
Anubias Nana Jumbo Akvaryum Şakir Beye Teşekkürler
Yenilikler Devam Ediyor
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İnşallah kardeşim cok saol umarim güzel olucak
Başlık değişmiş hayırlı olsun. Kum ısrarınıza bitki yüzünden bişey diyemiyorum. Bitkileri köklere tutturmakta mümkündü gerçi,artık sağlık olsun diyelim. Kökleri batırma yani suya batmaması sorun olursa dibe bir şekilde sabitlemeye çalışın derim. keşke mangrowe kökü kullansaydınız,ve bu köklerin suya salınımı mangrowe köküne göre daha fazladır,suyun sararmasını dert etmeyim derim. kolay gelsin. Saygılar...
Başlık değişmiş hayırlı olsun. Kum ısrarınıza bitki yüzünden bişey diyemiyorum. Bitkileri köklere tutturmakta mümkündü gerçi,artık sağlık olsun diyelim. Kökleri batırma yani suya batmaması sorun olursa dibe bir şekilde sabitlemeye çalışın derim. keşke mangrowe kökü kullansaydınız,ve bu köklerin suya salınımı mangrowe köküne göre daha fazladır,suyun sararmasını dert etmeyim derim. kolay gelsin. Saygılar...
[/QUOTE]:D inş güzel olucakta kardeşim mangrowe ler da istedigim gibi goze hos gelicek bi kök bulamadim
ondan bunu sectim pek salınım yapicak bi köke benzemiyor cünkü asiri derecede sert sanki cilalanmiş gibide bir yüzeyi var baktım dediğiniz gibi oldu cok salınım yaptı cıkarmak basit ama gercekten muhtesem bir görüntüsü var inanilmaz hoş ptesi günü bi kaç mangrow gelicek akvaryumcum bana gostermek üzere akvaryumu zaten doldurmuyorum henuz deneme yanılma asamasi suan sizlerinde destegi ile güzel bi akvaryum olucak inş
merak ettiğim su bu kök suya dediginiz gibi asiri salınım yaparsa acaba baliklarim için bi hastalık söz
konusu olabilirmi
kökleri dezenfekte etmelimiyim yoksa sıcak bi suyla yikamam yeterli olurmu dezenfekte ediceksem nasil??? simdiden tesekkurler
suan akvaryum bos deneme icin kökleri koydum fikirlerinizi bekliyorum..
Bahsettiğim Mangrow Köküm Ve Kum Akvaryuma Dahil Edildi sizce nasil görünüyor
yati kökünümü Yoksa Bu mangrow iyimi Yorumlarinizi bekliyorum
Balıkların Son Durumu
Kökler Çok Büyük Ve Kaba Durdugu için Tam Ortadan 2 ye boldum Sanırım Bu daha hoş Durdu
Yorumlarınızı Esirgemeyin
Su 10 gün boyunca Dinlenmeye Cekilmiştir bugun 2. günü günlük %10 su degisimi uyguluyorum
son 3 gün baliklarin tankindaki suyu ana tanka asilicam
işte son durum
Evet büyük oldugundan dolayı tek tarafa koydumki balıklarıma yüzme alanı olarak bıraktım alltanda
köprü şeklinde bi kıvrım olunca baya bi rahat yüzecekler gibi
Teşekkür Ederim kardeşim sanirim biraz boş kaldi kuru meşe yapraklari birazda cryptocorne bitkisi
eklesem sizce nasil görünür
Yalnız magrow kökü kötü durmuş. Onu yan yatırıp bir kısmını kumun altına gömersen ve biraz daha arkaya alırsan güzel olur.
Yaki köklerini ise sağ tarafa kökün hemen önüne alabilirsin. Bence öyle daha güzel durur.
Sağ kısma ise saz gibi bir bitkiyi seyrekçe dikersen şahane olur.
Saygılarımla.
Yalnız magrow kökü kötü durmuş. Onu yan yatırıp bir kısmını kumun altına gömersen ve biraz daha arkaya alırsan güzel olur.
Yaki köklerini ise sağ tarafa kökün hemen önüne alabilirsin. Bence öyle daha güzel durur.
Sağ kısma ise saz gibi bir bitkiyi seyrekçe dikersen şahane olur.
Saygılarımla
[/QUOTE]
Çok Sağol Umit Abi Hemen dediklerini Uyguladım :D işte Yeni Düzenleme Umarım Beğenirsiniz