Discuslarım ( Yeni Fotolar S. 5'te )
Yeni başlayan biri olarak soruyorum Discusların otçul olanı varmı ? Birde discus beslerken dikkat etmemiz gerekenler neler örneğin su sıcaklığı ph düzeyi veya su değişim süresi ve dibi neden çektirmeniz gerekiyor?Gerçekten bilmiyorum öğrenmeyi çok istiyorum herşeyim hazır sadece balık almadım ama discus beslemeyi çok istiyorum yardımlarınızı bekliyorum....
Saygılarımla....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar bir sorum daha olucak discus beslerken sadece discus mu olması gerek akvaryumda başka türlerde olabiliyorsa hangi türler ile uyum sağlarlar anlaşırlar bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim...Teşekkürler
Birkaç Tetra çeşidi elma salyangozuyla 29d hemen hemen çok sağlıklı şekilde yaşamını sürdürür.Cüceler ve vatoz çöpcü vs... türleri discus akvaryumuna bence koymayınız yapanlar var ama ben pek sağlıklı bulmuyorum.
Discuslarım 8-9 aylık oldular, discuslarımla beraber canlı doğuran beslemeye karar verdim. Yaz sonundada farklı düşüncelerim var.
Sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum çünkü, yumurtlasalar dahi elimde gerekli ekipmanlar yok.
Faruk abi malumdurki ilk olarak bu discuslarla discus sevdasına başladım. dişimi erkekmi anlayacak kadar tecrübem yok malesef. Ama senin gibi değerli arkadaşlardan bu konuda yardımlarınızı isteyeceğim. Umarım discuslar yumurtlarken evde olduğum anda olur ve cinsiyetlerini daha net anlarım...
Teşekkürler Doğan bey. Fakat üretim konusunda daha acemiyim. Şu anda yumurta döken çift 10 aylık kadarlar. Çiftlerden birinin yumurta döktüğünü gördüm ama diğeri için daha tam olarak dişimi erkekmi ayırt edemedim doğrusu.