discusla uyumlu tür
Mrb, arkadaşlar ! Danışmak istediğim konu : teretdütsüz discusun yanına net koyabileçegim...Türler neler önerilerinizi bekliyorums..
lütfen imla kurallarına dikkat edelim !
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Neon koyabilirsiniz.Ben 1 keresinde akvaryumcuda linkteki balıktan gördüm.Akvaryumcu sorunsuz yaşar dedi.
Akvaryum hacminiz, beslediğiniz türler hakkında bilgi verirseniz daha garantili yanıt verebiliriz. Yoksa bir çok tür uyum içerisinde discusla yaşar ama her akvaryumda aynı neticeyi alamaabilirsiniz.
Saygılar.
Sonunda canlı hayvan oldukları için garantisi verilemez kesin yaşar diye..
Ama çoğu kaynakta kardinal neon,rednose tetra,siyah neon,cüce vatoz,çin ejderi,rasbora,ramirezi v.b beslenebileceği yazıyor ama kimisi''ya vatozlar hani rahatsız etmezdi?Discuslarıma yapışıyor diyor''Yada ''benim kardinaller discuslara yem oldu'' diye yazan çok gördüm ve görüyorumda.Bana göre en güzeli kardinal ve red noseler...
Anlaşılan discus sevdasından wazgeçmem lazım.Yada üretme hayalinde koscoca tankta 2 aşk balığı desenizya.Yada paralar boşa gidecek; benim tankım 180*100*80 ben kendim almadım biro dekorudu daha ufak bir yere geçince aldım.Tavsiyeniz neler bunun üzerine peki arkadaşlar?