discusa geçiş
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2007 00:01
37 yasındayım ve 20 yıldır akvaryum hobisi ile uğraşmaktayım.
Muhtelif türler de tanklarım oldu. En son 1 yıl once Tanganika karma tankımı boşalttım ve şimdi yeniden kurmaya basladım. Tankım 140*50*60 ebatlarında
Discus bakmak istiyorum. Yaklasık 3 aydır bu konuda türleri su değerleri üretimi beslenmesi karma yaşadığı türler bitki durumu vs konusunda araştırma yapıyorum.
Sonunda discus a karar verdim. Suan Bolu dayım. Ankarada olan arkadaslardan yerli üretim kaliteli discus alabileceğim akvaryumcular konusunda yardım rica ediyorum
Teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2007 00:16
Merhaba çok güzel balıkları olan arkadaşlar var burada. Şu an hatırlamadım ama site de arama yaparsanız bulacaksınız. Ben de Discus a geçeceğim ama.. Bir cesaretlensem....
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2007 00:56
Yardımcı olacaksa bir iki şey sölemek istiyorum diskusu bitkisiz akvaryumda deneyin,akvaryuma balığı koyduktan sonra fazla müdahale etmeyin,kimyasal maddelerden kaçının,yem en az 3 çeşit olsun,sabırlı olun ve en önemlisi ısmarlama balık almayın kendiniz takip edin size bol şans inşallah sağlıklı büyütürsünüz
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2007 14:52
Necmi bey çok doğru bir karar vermişsiniz, 2,5 3 hafta oldu
discusa geçeli çok keyifli bir o kadar zahmetli , zahmeti özen göstereceksiniz.Öncelikle bol okuyun ve sonrasında işi bilen birisinden Sağlıklı balık alın derim,Ev yapımı yem olan dana yüreğini yedirin sık sık su değişimlerini dip çekimlerini aksatmadan yapın , Diskuslar size kendi durumlarını hareketleri ve renkleriyle gösterirler zaten.
Çok şanslıyımki Edirnedeki Discus sever dostlar bana çok yardımcı oldu.