Discus ve Sump?
Discus için mutlaka sump filtre sistemimi kurulmalı değilse önerileriniz nelerdir? Ayrıca ph değrelerini ne ile ölçücem ve nasıl sabitliyoruz?
MERT / SAMSUN
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
http://aquapetcenter.com/shopping/product_info.php?manufactu rers_id=10&products_id=1152
Mert Bey en iyi sonucu ph testleri ile elde edebilirsiniz.
Bu ph bantları kullan atmı yoksa tekrar kullanılabliyormu ? burda yazmıyoda saygılar
MERT / SAMSUN
şimdiden teşekkürler
MERT / ANKARA
Arkadaşım discuz beslemek için gerekli olan şart bir filitre yok. Discuz fazla akıntıyı sevmediği için iç filitrede rahat etmez o ayrı konu yoksa illaki sump kuracan diye birşey yok. Bende dış filitre kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Ayrıca ph olaylarına pek kafanı takma discus unu alırken iyi seçim yapar ve salam balık seçersen ph önemli değil. Sanıldığı gibi discuz beslemesi zor ve düşük ph ister diye birşey yok sadece üretim sırasında ph önemli büyütmek ve beslemede önemli değil fazla yem vermemeye dikkat et suyunu temiz tut yeter. İyi balıklar
İşte bu ya akıcı bir şekilde anlatmış arkadaşım çok teşekkür ederim açıkçası korkuyorum çünkü yazılanların hepsini uygulamaya kalkarsam buna ne para nede kafa yeter kimyacı olcam vallaçok teşekkür ederim hazırlıklara galiba başlama zamanı geldi
MERT / SAMSUN