Discus ve hayalet balığı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hayalet balığınızı unutun bence.
Flower hornlara yem olacaktır.Discuslara iyi geçinebiliyor fakat aynı anda akvaryuma salmak gerektiğini düşünüyorum.Bence discuslarla hayalet balıklarının aynı akvaryumda olması doğru değil.
Hayaletlerin göz avcısı ve akvaryumda hiç bir faydası olmayan bir balık olduğunu düşünüyorum.Discuslara stress yaptırdığı doğrudur.
SAYGILAR..
Flower horn hiç gözünü kırpmadan afiyetle yiyecektir hayaleti. Tabi hayaletten büyükse.
Diskuslar için birşey diyemeyeceğim. Ben de diskularla birlikte yaklaşık 19cmlik hayalet besliyorum, artı makaranta,rasbora,ramirezi... hiçbiriyle kavga ettiğini görmedim. Hatta Discusların yemine atlarsa, diskuslar birlik olup hayaleti dövüyorlar.Hayalet hemen ölü taklidi yapıyor. birtek vatozla geçinemiyor.Diğer arkadaşların dediği göz oyma, elektrik çarpması gibi olumsuz şeylerle hiç karşılaşmadım.Tabi bu bir istisna olabilir.
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=23291& PN=1
Flower horn hiç gözünü kırpmadan afiyetle yiyecektir hayaleti. Tabi hayaletten büyükse.
Diskuslar için birşey diyemeyeceğim. Ben de diskularla birlikte yaklaşık 19cmlik hayalet besliyorum, artı makaranta,rasbora,ramirezi... hiçbiriyle kavga ettiğini görmedim. Hatta Discusların yemine atlarsa, diskuslar birlik olup hayaleti dövüyorlar.Hayalet hemen ölü taklidi yapıyor. birtek vatozla geçinemiyor.Diğer arkadaşların dediği göz oyma, elektrik çarpması gibi olumsuz şeylerle hiç karşılaşmadım.Tabi bu bir istisna olabilir.
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=23291& PN=1
[/QUOTE]
Sizinle aynı fikirdeyim....