Discus Severler Buluşması
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 17:12
Merhaba
Tamer Konuyu daha yeni gördüm ve şu anda istanbulda olabilirdim hafta sonu gelmeye niyetim vardı buluşmayı bilseydim kesinlilkle gelirdim ama artık çok geç hemde buluşma mekanı benim eski evime çok yakın çok üzgünüm arkadaşlar listedeki isimleri görünce üzüntüm bir kat daha arttı!!!
Tamer Konuyu daha yeni gördüm ve şu anda istanbulda olabilirdim hafta sonu gelmeye niyetim vardı buluşmayı bilseydim kesinlilkle gelirdim ama artık çok geç hemde buluşma mekanı benim eski evime çok yakın çok üzgünüm arkadaşlar listedeki isimleri görünce üzüntüm bir kat daha arttı!!!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
jurrasicÇevrim Dışı
[B]2168,1[/B] [B]2175,2[/B] [B]2448,3[/B]
İl: Istanbul
[B]2168,1[/B] [B]2175,2[/B] [B]2448,3[/B]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 21:53
Arkadaşlar buluşma çok güzel geçti. Öncelikle Sn: Tamer DOĞAN'a tekrardan hepimizi bir araya toplamayı başardığı için tekrar teşekkür ediyorum. çok güzel sohbetler konuşmalr ve discus severlin fikrilerini dinleyip yeni yeni insalar ve bu balığıa gönül vermiş değerli akvartsileri tanıma fırsatı bulduk. Hele Bİr an vardı ki Sn: Celalettin AKSOY Abimizin bize ve orada bulunan bütün diğer müşterilere yaptğı kanun şovu görülmeye değerdi hep birlikte söylenen şarkılarda cabası muhteşem bir gün geçirdik. Bİrdaha ki buluşmaya beni demirbaş olarak görebilrsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 22:27
Bu güzel günü organize edip, bütün diskus severleri biraraya toplayan ve çok keyifli bir gün geçirmemize vesile olan Tamer ve Fatih kardeşimize sonsuz teşekkürler..
Saygılarımla,
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 23:25
Merhaba,
Tamer'cim yine güzel bir organizasyona imzanı attın.Her ne kadar işimiz olduğu için erken kalkmış olsakta gerçekten keyifli ve güzel bir gündü.Başta sana ,emeği geçen tüm dostlara ve katılanlara teşekkürlerimi sunuyorum.Tekrarı daha kısa bir sürede olur inşallah.
Sevgi ve saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 23:27
Harika bir gündü.Değerli abilerimi ve arkadaşları tanıma ve bilgilerini paylaşma fırsatı buldum. Herkese teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 00:43
Uzaklardan gelen dostlarla, kısa da olsa görüşmek çok güzeldi. Bu güzelliği organize eden arkadaşlara teşekkürler...
RobiNSoN
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 00:49
Merhaba,
Bilgi alışverişinin yanında değerli arkadaşlıklar kurma fırsatı buldum,organisazyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 00:52
Bende Tamer arkadaşıma bu toplantıyı düzenleyip, sizin gibi güzel insanlarla kaynaşmamıza vesile olduğu için teşekkür ediyorum.
(Saygılarımla)
(Saygılarımla)
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 07:35
Tek kelime ile harikulade oldu, geleneksel hale gelmesi hoş olur tebrikler Tamer'im.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 09:39
Organizasyonda sorumluluk alan arkadaşlara ve bu güzel davete katılanlara çok teşekkür ederim, keyifli bir pazardı, herkese selam...
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 10:03
Sevgili dostlar hepinize tekrar merhaba,
Öncelikle bu keyifli pazarı sizlerle beraber geçirdiğim için çok mutlu ve keyifli olduğumu belirtmek istiyorum,
Başlıca amacım, hobimizi geliştirebilmemiz, ülkemizde ve uluslararası arenada balıklarımızın kalitesinden ve güzelliklerinden söz ettirebilmemiz, bunun içindirki senede birkaç defada olsa bu şekilde bir araya gelip hoş sohbet ve muhabbetle forum sayfalarının dışındada karşılıklı fikir alışverişi ve sinerji yapmamız gerekmektedir, bu çıtamızı yükseltmek adına son derece önemli bir adımdır.
Bu vesile ile davetime iştirak edip, bu önemli günde yanımızda olan tüm büyüklerime ve dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, şimdiden planlamasını yaptığım konferansta önümüzdeki aylarda buluşmak dileğiyle hoşçakalın.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 23:11
Tamer buluşma gerçekten çok verimli idi bence discus besleyen ve üretimle uğraşan arkadaşlarımızın ufkunu genişleten bir buluşma oldu Üstadlarımızında güzel konuşmaları içinde teşekkür etmeden geçmek istemiyorum.
SAYGILAR..