Discus Kitapları Getirtme
Merhaba arkadaşlar,
Türkiye deki Discus konulu kitap temini sıkıntısını çözmek için araştırma yaparken www.amazon.com sitesinde Discus ile ilgili pekçok kaynak buldum. Tabiki kitapların tamamı İngilizce. Bu kitaplardan Türkiye ye getirmek istiyorum ama sayı ne kadar çok olursa parti parti bölerek kargo bedelini aşağıya çekip kitapları getirtebiliriz. Aşağıda verdiğim link e girip almak isteyeceğiniz kitapları bana liste olarak verirseniz ben de oluşacak listeye kargo bedelini hesaplatıp, toplam ödeyeceğimiz bedeli çıkartırım. Daha sonra sipariş verenler kitap yada kitapların bedeli ve kitap kargo bedelini bana havale yaparlarsa siparişi veririz. Kargo seçenekleri içinde 2-4 günde varıştan 15 günde varışa kadar var. Onu artık sonra ayarlarız.
Ben de bu kitaplardan almak istiyorum diyenler varsa bana istedikleri kitapları iletirlerse ben de toplam tutarı kendilerine iletir ve parti parti (5-6 kitaplık) siparişleri veririz.
link: http://www.amazon.com/s/qid=1234445021/ref=sr_pg_1?ie=UTF8&rs=1000&keywords=Discus&rh=i%3Astripbooks%2Ck%3ADiscus&page=1
Teşekkürler.
Çağdaş ÇEKİ
Vet.Hekim
BURSA
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Degen Discus Book
Wild-Caught Discus
Discus As a Hobby: Everything You Need to Know to Get Started (Save-Our-Planet Book)
Çağdaş Bey hem fiyatları, hem ilk olması nedeniyle bu 4 kitaptan olursa dördünde de olmadı hangileri gelirse ben talibim.
İyi çaışmalar.