Discus Kaç Litre Akvaryumda Bakılmalı?
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2016 22:31
Ayhan bey,
Kusura bakmayın fakat geçmişte açtığınız konulara, karşılaştığınız sorunlar karşısında teşhis ve çözüm bulma konusundaki tecrübenizi düşünürsek discus türünün sizin için daha erken olduğunu düşünüyorum.
Kusura bakmayın fakat geçmişte açtığınız konulara, karşılaştığınız sorunlar karşısında teşhis ve çözüm bulma konusundaki tecrübenizi düşünürsek discus türünün sizin için daha erken olduğunu düşünüyorum.
+1: [T]175508,ResulEmre[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2016 06:10
[QUOTE=Tunc Berk]Ayhan bey,
[/QUOTE]
Kendim isdemiyorum.
[/QUOTE]
Kendim isdemiyorum.
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2016 06:26
Selamlar en az 250 LT olması lazımdır.Tabi bunda bakılacak balık sayısınında etkisi vardır.Yetişkin boyda en fazla bu litrede 6 adet yavruysa sayı biraz daha fazla olabilir.10-15 adet 4 cm lik bakılabilinir.Tercübeniz yoksa hiç bu işe girmeyin kalkışmayın bencede. Saygılar.[EDIT]Kınayu,2016-04-05 06:26:34[/EDIT]
Teşekkür Edenler: [T]182259,Ayxan[/T]