Discus Akvaryumum...
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2009 18:09
Fotoğraf:
Akvaryum Bakımı:Haftada %25 su değişimi.
nakata54 2009-05-30 18:11:43
Kapasite (litre):180
Canlılar:
Brilliant Blue Discus-2 ad.
Hayalet-2 ad.
Argus-1 ad.
Argus-1 ad.
Cüce Vatoz-1 ad.
Corydoras Çöpçü-1 ad.
Çöpçü[Adını hatırlayamıyorum]-2 ad.
Malzemeler:Ozonik kaya-Midye Kırığı ile Aqua Clay karışımı.Bu gün de Riccia fluitans çiminden 10'a 10 boyutlarında sipariş verdim.
Akvaryum Bakımı:Haftada %25 su değişimi.
Kullanılan Yemler:JBL Novo Bits-JBL Novo Tab
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Azoo Double Black Water-Azoo 11 in 1 Super Bio Bacteria
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Azoo Double Black Water-Azoo 11 in 1 Super Bio Bacteria
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2009 18:23
O zaman sağlıcakla balıklarınızı büyütmeniz dileğiyle.Akvaryumun içi pek gözükmüyor .Bitki koyarsanız daha hoş durucağı kanaatindeyim.Işık sistemine mavi grolüx takarsanız karanlıktan kurtulabilirsiniz.Sanırım arka fon siyah bu yüzden canlılar pek belli olmuyor.Akvaryumu yeni kurdunuz sanırım su bulanık bu yüzden kaynaklanabilir.Karanlık.
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2009 18:37
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Akvaryumu çocuğumun ısrarı ile bu gün kurduk ve balıkları attık.Sipariş verdiğim Riccia fluitans bu gün yarın elime ulaşır.Şimdilik yalnızca çim ekeceğim.İlerleyen zamanlarda çeşitli bitkiler eklemeyi planlıyorum.Arka fona ise kayalık resmi koymayı düşünüyorum. Akvaryum şu an bulanık.İyice toparlayınca yeni resimleri ekleyeceğim. nakata54 2009-05-30 18:38:47