Discus ağırlıklı çekimlerim(Yigit Kocbay)
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2008 14:01
Fotoğraflar Ankara-İstanbul buluşması sırasında çekildi.Makina S5800.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...
Not:Fotoğraflarda düzeltme yoktur...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2008 16:45
Fotoğrafları beğendiğinize çok sevindim.Güzel yorumlarınız için ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim.Dediğiniz gibi balıklar tabi ki tam boyut olarak çekilebilirdi.Ama arka fonunun siyah olmasını istemem,flaşlı çekim yaptığımdan flaş patlamalarını minimumu indirmek için ve berki de yakın fotoğrafları benim daha çok sevmemden ötürü fotoğrafları bu şekilde yakınlaşarak çektim.Mekanın fotoğraflarını, balıkların fotoğraflarını çekmekten unutmuşum.Fakat sanırım çekip koysaydım konu ticari veya tanıtım amaçlı sanılabilirdi.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2008 18:53
Ben görmüştüm fotograflarını yorumumu söylemiştim, çok güzel fotograflar.digital fotograf makinalarında macroda inanılmaz performans alıyrsunuz, genel çekimlerde flaş patlıyor.Kırpma yaparsan bir problem kalmıyor.Bu makinenin macro performansı bence iyi.Fuji'nin digital makineleri genel olarak iyi bence.
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2009 13:27
Yorumun için teşekkürler Özgür abi.Evet makinamın makro çekimlerinden şimdilik memnunum.İsteyince güzel kareler yakalanabiliyor ....
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2009 12:35
Çok başarılı fotoğraf olduğu ortada. Diğer çektiğin fotoğraflarıda takip ediyorum fakat bunu anca gördüm malesef.
Barış abininde dediği gibi gerçi açıklamasını yapmışsın ama , keşke balıkların tam boy fotoğrafları da olsa.
Saygılar.
Barış abininde dediği gibi gerçi açıklamasını yapmışsın ama , keşke balıkların tam boy fotoğrafları da olsa.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2009 09:52
Yorumun için teşekkürler Mert...
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2009 19:50
Bunlar güzel değil süperler elinize saglık (masa üstüne yapıştırsam telif hakları ne durumda ): )
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 13:20
Arkadaşlar hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim....
Hasan Bey masaüstünde kullanabilirsiniz. :)