Dış Filtre Yapma veya Yapmaya Çalışma :)
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2014 22:41
abi toplam maliyet 47 TL olmuş zaten internette ikinci el güzel dış filitreler var 50-60 tl ye sistem güzel ama fikir güzel
ama bence gereksiz zaman kaybı aynı zamanda göze dış filitrenin turşu bidonun içinde olması hoş gelmiyor
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2014 23:46
[QUOTE=recepcap]abi toplam maliyet 47 TL olmuş zaten internette ikinci el güzel dış filitreler var 50-60 tl ye sistem güzel ama fikir güzel
ama bence gereksiz zaman kaybı aynı zamanda göze dış filitrenin turşu bidonun içinde olması hoş gelmiyor
[/QUOTE]
Bence kendi emeğimizle yaptğımız şeyler paha biçilemez. Kuruşu kuruşuna hesap yapmamak lazım
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2014 23:44
Zeoliyi nerden aldın denizlilili abi :-) nerden bulabilirim bu arada calısma harika hazr filtre almamanda cok iyi abi o arkadas demisde biz onu elimizle yapıp stres atioz anlatilmaz bi zevk gercektende iyi gunler..
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 22:45
İş den dolayı konuyu takıp edemiyordum o yuzden yorumlarınızı yeni gördüm iyi veya kötü yorum yapan herkeze teşekkür ederim :) Zeoliti akvaryumculardan bulabilirsin kardeşim :) hemen hemen her akvaryumcuda vardır ama aynı markada olsa fiyat farklı olabilir bi yer 15 tl derken bi yer 10 tl ddi ve ordan aldım snde uygun olanı bulur alırsın :)
Cihan KARABULUT 2014-02-22 22:46:21
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 12:20
Çok güzel olmuş...
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 13:13
Dışını siyah renge boyarsanız filtre daha az ışık alır. Bu da bakteri gelişimi açısından daha yararlı olacaktır. Akvaryumda çok balık yükünüz var. Bu sistem bu şekilde yakın zamanda çökmeye mahkumdur.