DIŞ FİLTRE SEÇİMİ
Astro AS-2206 Akvaryum Dış Filtre 380 L/H --
Life Tech 825 Akvaryum Dış Filtre 3 SEPETLİ 1000 L/H ( full dolu)
Bu iki filtre arasında kaldım sizce hangisi yardımcı olursanız sevinirim.Akvaryum 60 litre.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
60 litre akvaryum için 1000 lt debi fazla gelecektir. Astrayı daha mantıklı gibi geldi bana 380 lt. Eheim eco serisini de gözden geçirin bence fiyat olarak biraz yüksek olabilir ama elektrik tüketimi çok az.
Ali Bey Eheim Eco serisi 4 watt 5 watt gibi komik rakamlardan bahsediyor. Sizin tankınıza 1000 lt cok fazla gelir sakın life tech'in bu modelini alayım deme canlı yaşatamazsın debiden. Bulabilirseniz eco 2032 bulmaya çalış çok komik elektrik faturaları ödersin. Olmadı fiyat falan pahalı gelirse astro veya debisi 400-500 lt yi geçmeyecek bir dış filtre alın.
Ali Bey Eheim Eco serisi 4 watt 5 watt gibi komik rakamlardan bahsediyor. Sizin tankınıza 1000 lt cok fazla gelir sakın life tech'in bu modelini alayım deme canlı yaşatamazsın debiden. Bulabilirseniz eco 2032 bulmaya çalış çok komik elektrik faturaları ödersin. Olmadı fiyat falan pahalı gelirse astro veya debisi 400-500 lt yi geçmeyecek bir dış filtre alın.
[/QUOTE]
Eheim Classic 2211-01 Akvaryum Dış Filtre birde bu model nasıl sizce?
Ali Bey gösterdiğiniz ürün sizin için gayet ideal bir ürün rahatlıkla kullanabilirisiniz. Dış filtre alma nedeninizi de şimdi gayet iyi anlıyorum ama. Dış filtre sürekli kullanılırsa size faydası olacaktır. Bir gün kapayım bir gün açayım gibi bir durumda faydasından çok size zarar getirecek. Allah korusun balık ölümleri bile gerçekleşebilecektir. Benim şahsi fikrim şu an için dış filtre almayıp iç filtre ile akvaryumunuzu idame ettirip ileride büyük bir akvaryuma geçtiğinizde ona uygun bir dış filtre almanızdır.