Dış Filtre Hortum Temizliği...
İlk başta şunu belirteyim..Bu fikir bugün canımın sıkıldığı bir anda aklıma geldi..Ben forumda aramadım açıkcası nasıl temizlenir diye bildiğim kadarıyla özel fırçaları varmış eskiden fakat bulunmuyormuş şu an..Kullanmadığım bi adet mouse vardı(bozuk)...Mouse un kablosunu mouse tarafından sıfır kestim diğer tarafta ise usp tarafı kalıcak şekilde bıraktım..Daha dorusu usp nin bi aparatı vardı o kaldı..Bendeki filtre tetra1200...Mouse un kablosu hortumlardan daha uzun..Aldım elime bide bulaşık süngeri(kullanılmamış)Yarısından kestim ve tek bi düğüm attım kablonun ucuna..Zaten zar zor giriyor hortumun içine,sonra güzelce çekince bakıyorsunuzki hortum kutudan yeni çıkmış gibi..Tekrar belirtiyorum canımın çok sıkıldığı bi vakitte geldi aklıma...Saçma diyebilirsiniz,ne gerel var diyebilirsiniz...
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar.
Bence güzel bir fikir neden olmasın mühim olan istediğin sonuca ulaşmak değilmi? Sende ulaşmıssın gayet de güzel tarafından.
Selam arkadaşlar güzel mantık aynı işlemi misina ile de tavsiye ederim (holta ipi)70mm yeterli oluyor,vanalara ise tabanca temizleme aparatı kolay gelsin saldali00.
Av malzemesi satan yerlerden bir aded fırçalı harbi(tüfek harbisi) herkesin işini görür inanın kablo ile uğraşmaktan daha pratik 3 ytl. Sadece, ben aldım gayyet güzel iş görüyor, sağlıklı güzel tertemiz bir akvaryuma selam ve sevgiler.
Av malzemesi satan yerlerden bir aded fırçalı harbi(tüfek harbisi) herkesin işini görür inanın kablo ile uğraşmaktan daha pratik 3 ytl. Sadece, ben aldım gayyet güzel iş görüyor, sağlıklı güzel tertemiz bir akvaryuma selam ve sevgiler.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok güzel fikirler...