dip balığı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
labiolar güzel ancak her yerde var nadir bir tür değiller
saygılarımla..
Merhaba
Arkadaşa önerdiğiniz kedi balığını ilk defa göztepe SSK karşısında yeni açılan akvaryumcuda bu akşam gördüm.
İlk defa bir balığın canlı başka birbalığı yediğini gördüm.Bir başka müşterinin uyarısıyla baktıkki kedi balığı 2,5-3cm lik melek balığını yiyor,akvaryumcu meleklerin içine attığı 2 adet kedi balığını pek çıkarma niyetinde değildi ,5-10 dakika sonra baktık aynı balık bitane daha melek götürüyor.
Zaiyat fazla olmaya başladı ve akvaryumcu kedi balıklarını çıkarmaya karar verdi.
Eve geldiğimden beri balıklarımla uğraşıyordum şimdi forumda sizin mesajı okuyunca (kendinden küçük balıklarla beslenmeli) :)) yazma gereği hissettim.
SAYGILAR
Merhaba,
Eğer bir kedi balığı türü beslenicekse, bilinmelidirki kedi balıklarının bir çok üyesi, direk yutma yetisine sahiptir. Yani kendinden küçük balıklarla beslenmesi herzaman tehlike oluşturabilir.
Saygılar...
Synodontis (ters yüzen)'i tavsiye ederim. Çok asil bir balıktır. Kendini her türlü balığa karşı mükemmel korur. Tek sorunu noctornal (gece aktif) olduğu için, iyi dekore edilmiş bir tankta pek yüzünü görmezsiniz.
Sağlıklı balıklar dileğiyle,
(L46,L98,L250 varyasyonlarından zebra vatoz )
Bu varyasyonlarla ilgili ve diğer arkadaşların önerdiği balıkların resimleri ve bulabileceğim akvaryumcuları ilen varsa yardımlarını bekliyorum .
Teşekkür ederim ilgi gösteren bütün arkadaşlara.
Hypancistrus zebra (L 46)Tatlı su canlılar bölümünde resimi bulunmaktadır.
Arkadaşlar bu balık çok hoşuma gitti,öncelikle tavsiye eden orçun beye teşekkür etmek isterim .
Acaba bu balığı nerden temin edebilirim bilen varmı aranızda?