Desteksiz , Yavru Lepistes Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2020 13:12
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224001/300720201303231.jpg[/IMG]
Sadece eksilen su yenilenmektedir. Şelale filtre çalışmakta ve ısıtıcı yoktur. Guppy gras imiş galiba en soldaki emin değilim ayrıca limon ve zeytin var. 20 civarı yavru var . Ayriyeten öğrenciyim petshoplara girilmiyor açıkçası . Bitki , canlı fazlası olan varsa kabul edebilirim . Sağlıklı hobiler.
Sadece eksilen su yenilenmektedir. Şelale filtre çalışmakta ve ısıtıcı yoktur. Guppy gras imiş galiba en soldaki emin değilim ayrıca limon ve zeytin var. 20 civarı yavru var . Ayriyeten öğrenciyim petshoplara girilmiyor açıkçası . Bitki , canlı fazlası olan varsa kabul edebilirim . Sağlıklı hobiler.
Beğenenler: [T]224126,Samoo[/T][T]227377,Süper akvarist[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2020 13:27
[QUOTE=İbrahimÖzen][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224001/300720201303231.jpg[/IMG]
Sadece eksilen su yenilenmektedir. Şelale filtre çalışmakta ve ısıtıcı yoktur. Guppy gras imiş galiba en soldaki emin değilim ayrıca limon ve zeytin var. 20 civarı yavru var . Ayriyeten öğrenciyim petshoplara girilmiyor açıkçası . Bitki , canlı fazlası olan varsa kabul edebilirim . Sağlıklı hobiler.[/QUOTE]
[EDIT]Samoo,2020-07-30 13:40:52[/EDIT]
Sadece eksilen su yenilenmektedir. Şelale filtre çalışmakta ve ısıtıcı yoktur. Guppy gras imiş galiba en soldaki emin değilim ayrıca limon ve zeytin var. 20 civarı yavru var . Ayriyeten öğrenciyim petshoplara girilmiyor açıkçası . Bitki , canlı fazlası olan varsa kabul edebilirim . Sağlıklı hobiler.[/QUOTE]
[EDIT]Samoo,2020-07-30 13:40:52[/EDIT]
Beğenenler: [T]224296,Akvaryumplus[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2020 12:27
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224001/251120201222021.jpg[/IMG]
Yaklaşık 3 ay önce yapmış olduğum paylaşım dan sonra değişimi sizlerle paylaşmak istedim . Eklemiş olduğum guppy gras o kadar büyüdü ki diğer bitkiler biraz çekinik kaldı onun yanında . Ayrıca bu bitkinin büyümesi lepisteslerim üzerinde olumlu bir etki yarattı. Sayıları hızla arttı . Akvaryumda ev sıcaklığı sabit olduğu için ısıtıcı yok ( tartışmaya açıktır.) . Filtre yok bir nevi walstad diyebilir miyiz bilmiyorum. Eksilen su üzerine ekleniyor.
Yaklaşık 3 ay önce yapmış olduğum paylaşım dan sonra değişimi sizlerle paylaşmak istedim . Eklemiş olduğum guppy gras o kadar büyüdü ki diğer bitkiler biraz çekinik kaldı onun yanında . Ayrıca bu bitkinin büyümesi lepisteslerim üzerinde olumlu bir etki yarattı. Sayıları hızla arttı . Akvaryumda ev sıcaklığı sabit olduğu için ısıtıcı yok ( tartışmaya açıktır.) . Filtre yok bir nevi walstad diyebilir miyiz bilmiyorum. Eksilen su üzerine ekleniyor.
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2020 12:36
6 8 ay bende ısıtıcısız bakmıştım hiç bir sorun yaşamadım yavrular özellikle o sıcaklıkta doğup büyüdüğü için hiç bir sorun yaşamadılar ve hatta o sıcaklıkta ürediler 2 3 kere. Tabi ki ısıtıcı olması daha iyi ama oda sıcaklığı genelde sabit olduğu için ve su ısı değişimlerine yavaş cevap verdiği için pek bir sorun yaratmıyor açıkcası.
Beğenenler: [T]224001,İbrahimÖzen[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2020 12:38
Bu canlılara yaklaşık dört yıldır bakıyorum ve ilk aldığım balıkların torunları sayılırlar . Kış aylarındakı oda sıcaklığına adapte olmuş olabilirler mi?
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2020 13:07
Oda sıcaklığı 20-22 derece sabit ısı ise balıklar adapte olabiliyor. Tropik balıklarda 25-26 olsa tabi balıkların keyifleri daha yerinde olur, çoğalma yavru yapma hızları da doğru orantılı artar.
Çok fazla dalgalanan sıcaklık esasında kötüdür diyebiliriz.
Çok fazla dalgalanan sıcaklık esasında kötüdür diyebiliriz.