Dernekte Çiğköfte Tarih 1 Ocak Pazar Saat 14:00
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 19:12
[QUOTE=onurdemirbala]
Çoğunluk haftaya diyorsa size iyi eğlenceler, benim yılbaşı ertesi kendime gelmem uzun sürer.Selami abi kısmet değilmiş:) ben bu hafta yinede dernekteyim.
[/QUOTE]
Onurcum sen olmazsan tadı olmaz senin gelmen şart sebebini biliyorsun istersen bu haftada yaparım haftayada yaparım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
onurdemirbalaÇevrim Dışı
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 19:55
[QUOTE=SELAMİ]
[QUOTE=onurdemirbala]
Çoğunluk haftaya diyorsa size iyi eğlenceler, benim yılbaşı ertesi kendime gelmem uzun sürer.Selami abi kısmet değilmiş:) ben bu hafta yinede dernekteyim.
[/QUOTE]
Onurcum sen olmazsan tadı olmaz senin gelmen şart sebebini biliyorsun istersen bu haftada yaparım haftayada yaparım
[/QUOTE]
Dediğim gibi abi ben haftaya gelemem.Reis'in yarın işi var telefonda görüştük, ben yarın dernekteyim muhabbet sohbete gelen varsa buyursun gelsin , sende gel abi çiğ köfteyi her zaman yeriz saat 11:00-12:00 gibi oradayım.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 00:48
Yarın bende geleceğim bu haftada yaparım haftayada dostlarım için herşeye değer bu hafta gelemeyen haftaya gelsin.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 10:57
Malesef işlerim çıktı.O nedenle bu hafta gelemeyeceğim.Kısmetse haftaya inşallah.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 18:01
Az katılımlı oldu ama güzel bir gündü.Çiğ köfte yedik,muhabbet ettik.Erhan'ın annesi de kek ve poğaça yapmış.Onlarıda çay eşliğinde götürdük.2-3 fotoğraf çektim ancak.Daha sonra Köksal Abi de geldi onun için o fotoğraflarda yok.Bu arada derneğimizdeki bitkili tankı çok güzel olmuş.Bir fotoğrafta ondan ekliyorum.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 19:45
[QUOTE=tosyalı]Muhabbet güzel oldu bol bol sohbet etme şansı bulabildik güzel bir gündü özellikle sürekli bir şeyler yedik ne bereketliymiş.
[/QUOTE]
Sana katılıyorum Fatih.Dernekte bulunduğumuz 3-4 saat boyunca sürekli yedik
Sana katılıyorum Fatih.Dernekte bulunduğumuz 3-4 saat boyunca sürekli yedik