Dernek pikniği fotoğrafları.
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 09:44
[QUOTE=nikoncu_85]
UĞUR FIÇICIOĞLU 2009-05-25 09:44:30
Daha yeni çektiğim fotoğraflara bakma şansım oldu.İlerleyen zamanlarda fotoğraflar eklenecektir.
Yandın sayın sezgin
[/QUOTE]
O mangal başında binbir zorlukla köfte pişirmeye uğraştığın terli fotoğraflarından da koyda görelim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 09:58
[QUOTE=UĞUR FIÇICIOĞLU][QUOTE=nikoncu_85]
Daha yeni çektiğim fotoğraflara bakma şansım oldu.İlerleyen zamanlarda fotoğraflar eklenecektir.
Yandın sayın sezgin
[/QUOTE]
O mangal başında binbir zorlukla köfte pişirmeye uğraştığın terli fotoğraflarından da koyda görelim
[/QUOTE]
Uğur abi hiç sorma yaa çok yoruldum vallahi.Terli fotoğraflarım silinmiş bulamadım
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 10:03
Dün gerçekten çok güzel bi piknik oldu.Ankaradan kocaelinden ve bursadan gelen arkadaşların ayaklarına saglık...Ugur abi harika bi organizasyondu mekanda çok güzeldi herkesin ayaklarına saglık en kısa zamanda yenisi ile görüşmak dilegiyle...
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 10:13
[QUOTE=nikoncu_85][QUOTE=UĞUR FIÇICIOĞLU][QUOTE=nikoncu_85]
Yandın sayın sezgin
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Uğur abi hiç sorma yaa çok yoruldum vallahi.Terli fotoğraflarım silinmiş bulamadım
[/QUOTE]
Kim sildi acaba.
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 10:22
Evet işte piknik fotoğrafları.Foto daha varda ekleyemiyorum
Evet piknik yapmadan önce akrobatik hareketler
Birol abi keyif yapıyor.Abi umarım bacaklarında cürüme v.s oluşmamıştır.
Sayın sezgin ve ben
Mangal yapan reis.Ellerine kollarına sağlık uğur abi mükemmel bir ziyafet çektik
Mangal başında birde poz verelim
Masalar hazırlanmaya başlandı....
Latif abi pişen etleri servis tabağına koyarken...
Murat Sezginin karpuzu yeme çabaları
Birol abide arkada karpuzları götürürken
Uğur abi karpuzları neden bitirdin diye birol abiyi döverken
Katılan katılmayan herkese teşekkürler.Gerçekten en kötü günümüz böyle olsun dedirticek bir buluşma oldu.
Latif abi kayınçonu bundan sonra her buluşmada görmek dileğiyle.Gerçekten kafa adam.
Saygılar,sevgiler.
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 10:24
[QUOTE=wiwiwi][QUOTE=nikoncu_85][QUOTE=UĞUR FIÇICIOĞLU][QUOTE=nikoncu_85]
Yandın sayın sezgin
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Kim sildi acaba.
[/QUOTE]
Valla ben silmedim abi Zaten sizin için o kadar uğraştım bi mangal başında fotoğrafımı çekmetiniz.Görende sırf eğlenmiş hiç çalışmamış sanıcak
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 10:40
Katılan herkese teşekkür ederim.Sabah hava iyi sinyaller vermesede öğlenden sonra tam bir bahar havası tadındaydı.Güzel bir gün ve buluşmaydı.Tekrarında görüşmek ümidiyle.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 10:41
[QUOTE=MuŞLu hKn]Mazeretimi biraz geçte olsa Uğur abi'ye bildirdim.İstenmeyen üzücü olaylar nedeniyle aranızda olamadım.Kusuruma bakmayın.Tekrardan hepinize özür diliyorum.
Saygılar...
[/QUOTE]
Biz gelemeyeceğini biliyorduk zaten,Doğan yazmıştı.
[QUOTE=jacobsen__]Anlasildı Muşlu kesin yok [/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 11:18
[QUOTE=MuŞLu hKn]Mazeretimi biraz geçte olsa Uğur abi'ye bildirdim.İstenmeyen üzücü olaylar nedeniyle aranızda olamadım.Kusuruma bakmayın.Tekrardan hepinize özür diliyorum.
Saygılar...
[/QUOTE]
Hakan geçmiş olsun kardeşim.İnşallah baban tez zamanda sağlığına kavuşur.
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 11:20
[QUOTE=lafayette][QUOTE=nikoncu_85]
[/QUOTE]
Günün anlam ve önemini belirten fotoğraf.
[/QUOTE]
Moderatör dediğin böyle olacak!!!....
Yanlız dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Cihanın suratında ki ifadeye bakar mısınız?