Dernek iftarı fotoğrafları.
Akvaryum.com'un organize ettiği son İftar yemeğinin ardından 24 Saatten biraz fazlaca gibi bir zaman geçti.
İnsanların,cemiyetleri adına aralarında organize ettikleri tipik bir birlikteliğin verdiği
hoşgörü,sıcaklık kucaklaşma vesilesi olmuştur bu tip toplantılar.
Yine aynı şey oldu,birbirlerini sanal ortamda görüp,konuşan üyeler bu birliktelikle hoş güzel
arkadaşlıklarını bu organizasyonla bir defa daha pekiştirmesini bildiler.
Zaman zaman yeri geldiğinde bu tür organizeleri planlama ve hayata geçirme noktasında akvaryum.com'un
bu meziyeti bu arenada her zaman insanlara parmak ısırtacak görünümde olduğu konusunu hep işlemişimdir.
Bazen insanların,maneviyatları ani değişimler bir takım menfi haller doğrultusuna girebiliyor.
Bu durumda karşısındakinin vaziyetini idrak edebilecek insanların ön plana çıkmalarıda gayet olgun
bir tavır sergileniyor olmasında harika bir sistem ortaya çıkarıyor ki,(Reis) Uğurun hakkını bu hususta
es geçmemek geretiğini düşünüyorum.
Yemeğin sofraya geç gelmesine içerleyerek salonda sesimi yükseltmem maalesef ayıp olmuştur.
O noktada daha bir sabırlı hatta daha bir pişkin tavır sergileyip en azından bu durumu Uğura söylemem gerekirdi.
Netice itibarı ile insanların huzurunu bir anlıkda olsa bozarak salonda terör havası esmesine sebebiyet verdiğim
için tüm katılımcılardan şahsım adına özür dilerim.
Son olarak bu tür olumsuzlukların sıkı aile çerçevesi mantığından bakıldığında ki içeriği bakımından
benim sizler tarafından dışlanmayacağıma inanıyorum.
Bizler hepimiz kardeşiz ve hepimiz bir ailenin uzayıp giden bireyleriyiz.
Bu gün varız ama ya yarın..?
Baki olan topluma karşı olan saygınlığımız ve sevgimiz olacaktır.
Ben şahsen her birinizi ayrı ayrı seviyor ayrı ayrı kucaklarken hepinizinde affına sığınıyorum
arkadaşlar.
Uğur beye ayrıca Teşekkür edip ayrıca kutluyorum böylesi bir ortamın bizlere sunulmasında ki
gayretleri için.
Saygı ve Sevgilerimle...
Sorun yok abi.Ramazanda insanalr biraz gergin olabiliyorlar,senin de öyle bir anına geldi sanırım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Eskiden oralarda o kadar km.yi yapmaya değecek insanlar vardı,artık yok.
Sen onu bunu bırakta verdiğin sözleri tut.Ben olsam bu kadar zaman sonra görmediğim insanları iki elim kanda olsa bırakmaz mutlaka gelirdim.
Bayramdan sonra dernekte yaparız bir organizasyon,sana baklavanın kralını yediririm ben.
Bayramdan sonra dernekte yaparız bir organizasyon,sana baklavanın kralını yediririm ben.
[/QUOTE]
Benide unutma abi
-Saygılar
Eskiden oralarda o kadar km.yi yapmaya değecek insanlar vardı,artık yok.
Sen onu bunu bırakta verdiğin sözleri tut.Ben olsam bu kadar zaman sonra görmediğim insanları iki elim kanda olsa bırakmaz mutlaka gelirdim.
[/QUOTE]
Bana bak keltoş açtırma kutuyu söyletme kötüyü.Tamam bizde hanım köylüyüz ama sen benide geçtin be birader bu kadarıda fazla adama çüş derler.Dansöz Mehmet!!!!!!!!!!!