Dernek İftar Yemeği Organizasyonu.
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2009 17:25
[QUOTE=bitkici1]Artar Hakan merak etme. Benim gibi erkenden adını yazdırmak istemeyen ve daha görmeyenler var.[/QUOTE]
Aynı benim gibi. Bende kesin gelicem ama ne olur ne olmaz diye yazmadım ismimi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2009 18:17
Gördünmü doğancım. Bana 15-16 anca olur diyordun. Bak daha kimler ismini yazdırmadığı halde 26 kişi oldu liste...
Bende son bir hafta kalana kadar listeye ismimi yazdırmıyorum. Ramazanlarda eş dost akraba iftarları oldukça fazla..
İnşallah o gün yakın olmayan bir akrabamız davet ederde bizde derneğin bu organizasyonuna iştirak ederiz..
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2009 19:20
[QUOTE=cyrelman]Gördünmü doğancım. Bana 15-16 anca olur diyordun. Bak daha kimler ismini yazdırmadığı halde 26 kişi oldu liste...
Bende son bir hafta kalana kadar listeye ismimi yazdırmıyorum. Ramazanlarda eş dost akraba iftarları oldukça fazla..
İnşallah o gün yakın olmayan bir akrabamız davet ederde bizde derneğin bu organizasyonuna iştirak ederiz..
[/QUOTE]
Listenin 3te 1 i genelde son gün işi çıkıp gelmez Daha yeni buluşmalara katıldığından bunu da öz önünde al sayın özel üyemÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2009 19:21
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=cyrelman]Gördünmü doğancım. Bana 15-16 anca olur diyordun. Bak daha kimler ismini yazdırmadığı halde 26 kişi oldu liste...
[/QUOTE]
Listenin 3te 1 i genelde son gün işi çıkıp gelmez Daha yeni buluşmalara katıldığından bunu da öz önünde al sayın özel üyem[/QUOTE]
İftara gelmeyecekler neden o zaman isim yazdırıyorlar. Yönetim bu konuya yaptırım uygulasın o zaman..
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2009 19:23
[QUOTE=cyrelman][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=cyrelman]Gördünmü doğancım. Bana 15-16 anca olur diyordun. Bak daha kimler ismini yazdırmadığı halde 26 kişi oldu liste...
[/QUOTE]
Listenin 3te 1 i genelde son gün işi çıkıp gelmez Daha yeni buluşmalara katıldığından bunu da öz önünde al sayın özel üyem[/QUOTE]
İftara gelmeyecekler neden o zaman isim yazdırıyorlar. Yönetim bu konuya yaptırım uygulasın o zaman..
[/QUOTE]
İşi çıkana ceza vermek saçma olmazmı MuzoÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2009 19:47
[QUOTE=yekin]Ah ah.İstanbulda olmak vardı .Çok güzel bir organizasyon olucak heralde.Şimdiden herkese hayırlı iftarlar.. [/QUOTE]
Bursada bir organizasyona imza atar heralde talep olursa.Saygılar
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2009 22:11
[QUOTE=jacobsen__]Haydi iftara, bir buluşma rekoru daha kıralım, çoktandır uzak durdum muhabbet etmeye özledim...
GRAFTT istersen gelmede görüşelim seninle bu sefer...
[/QUOTE]
Doğan GRAFTT gelmezse bende gelmem haaberin olsun baskıya devam :)
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2009 02:16
Merhaba arkadaşlar sadece siteye üyeyim gelebiliyormuyum bir kişilik yeriniz var mıdır acep :)Birde bu yer neresi onu bilmiyorum :)
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2009 02:25
Burak Bey organizasyon sadece dernek üyelerine değil,tüm hobicilere ve forum dışından arkadaşlara açıktır.
Adres:BİLGE RESTAURANT Barbaros Bulvarı No:151 Beşiktaş/İstanbul (Balmumcu atv binasının yanı)KaPTaNoY 2009-08-23 02:29:05
Adres:BİLGE RESTAURANT Barbaros Bulvarı No:151 Beşiktaş/İstanbul (Balmumcu atv binasının yanı)
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2009 18:26
[QUOTE=botkur]
Merhaba arkadaşlar sadece siteye üyeyim gelebiliyormuyum bir kişilik yeriniz var mıdır acep :)Birde bu yer neresi onu bilmiyorum :)
[/QUOTE]NOT;Organizasyon sadece dernek üyelerine değil,tüm hobicilere ve forum dışından arkadaşlara açıktır.
Burak Bey, yukardaki yazı konuyu açan Uğur Bey'in ilk mesajdaki özellikle belirtdiği notudur.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2009 18:47
[QUOTE=KaPTaNoY][QUOTE=yekin]Ah ah.İstanbulda olmak vardı .Çok güzel bir organizasyon olucak heralde.Şimdiden herkese hayırlı iftarlar.. [/QUOTE]
Bursada bir organizasyona imza atar heralde talep olursa.Saygılar
[/QUOTE] Çalıştığım firmanın çok güzel bir yeri var. Bursa için böyle bir organizasyon uygulanırsa yer ayarlayabilirim. Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir