Dernek İftar Yemeği Organizasyonu.
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 23:08
İftar yemeğine gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.Gerçekten ortam muhteşemdi dilerim seneyede böylesi güzel iftar yemeğinde buluşmak dileğimle.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 23:11
Evet arkadaşlar fotoları merakla bekliyoruz.
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 23:12
Taner'in küçük kızı Eslem dahil tam 60 kişiydik.
Daha nice rekor katılımlarla buluşmalara imza atmak dileği ile herkesin ayağına sağlık.
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 23:14
[QUOTE=reis]Taner'in küçük kızı Eslem dahil tam 60 kişiydik.
Daha nice rekor katılımlarla buluşmalara imza atmak dileği ile herkesin ayağına sağlık.
[/QUOTE]
Fotoğraf fotoğraffff isteriz :)Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 23:15
Evet uğur abi gerçekten güzel bir organizisyon ayarladığın için ayrıca sana sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Ayrıca dernek üye kartlarımız gerçekten çok güzel olmuş.
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 23:17
Ferhat abi konu değiştirmesek diyorum fotoğraf istiyoruz gelmedik bari fotoları görek :) ben olsam valla her fotoda olurdum :) o konuda üstüme kismeyi tanımam..
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 23:25
Özellikle bu buluşmayı ayarlayan ve katılan eden tüm dostların ayaklarına sağlık. Çok eğlenceli ve güzel bir iftar oldu. Allah nicelerini yaşamayı nasip etsin.
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 23:32
Uzun süredir katılamadığım buluşmalardan sonra,çok güzel ve keyifli bir akşamdı. Başta Uğur Abi olmak üzere,katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler. İlk fırsatta tekrar görüşmek ümidiyle...