Derneğimizin olağanüstü toplantısı fotoları
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2009 22:56
[QUOTE=MERT MURAT][QUOTE=özkoçak]Mert, bir dahaki buluşmada çiçeklerden daha fazlasını da görmek isteriz.
[/QUOTE] Sayın hocam;tüm imkanlarımla yanınızda olmaya çalışıcam tanışmak için can atıyorum.[/QUOTE]
Herkes çok mutlu olacaktır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2009 23:06
[QUOTE=citronx]Fotoğraflar ve mesajlar bu başlıkta toplanmıştır. Saygılar[/QUOTE]
Faruk Bey çok teşekkürler yardımlarınız için... Sizi de aramızda görseydik daha mutlu olurduk
Saygılar...
Faruk Bey çok teşekkürler yardımlarınız için... Sizi de aramızda görseydik daha mutlu olurduk
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2009 23:57
Ahmet kardeşim, "reis" ile ikimizin bir fotoğrafı vardı, sen mi çekmiştin onu? Hani ben reise arkadan hareket çekerken. Neyime güvendim bilmiyorum ama yaptım işte. Yaşlılık, ne yaptığımızı bilemez olduk.
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2009 00:02
[QUOTE=MERT MURAT][QUOTE=özkoçak]
Mışlı, bu surat ifadesi ne demek oluyor?
[/QUOTE] Hocam bence yolcu bekleyen şöför havasında durmuş.[/QUOTE]
Allah aşkına tipe bak
Bu arada fotoğraf bakımından da olsa yokluğum hissedilmiş
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2009 10:45
[QUOTE=jacobsen__]Bu arada fotoğraf bakımından da olsa yokluğum hissedilmiş[/QUOTE]
Özgürde +1 demiş... Beni çek beni çek diye bağırıyordun Özgür.
Bundan sonra buluşmalara makine getirirsem iki olsun.
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2009 16:30
[QUOTE=cyrelman][QUOTE=jacobsen__]Bu arada fotoğraf bakımından da olsa yokluğum hissedilmiş[/QUOTE]
Özgürde +1 demiş... Beni çek beni çek diye bağırıyordun Özgür.
Bundan sonra buluşmalara makine getirirsem iki olsun.
[/QUOTE]
Yolda giderkende gelirkende otobüs resimleri çekmeye çalışıyodun n'oldu onlar klişeci?
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2009 18:43
[QUOTE=Semihsungur]Ahmet kardeşim, "reis" ile ikimizin bir fotoğrafı vardı, sen mi çekmiştin onu? Hani ben reise arkadan hareket çekerken. Neyime güvendim bilmiyorum ama yaptım işte. Yaşlılık, ne yaptığımızı bilemez olduk.
[/QUOTE]
Evet abi Reis"e torpil yaptım dedim ya başta Ama şu bir gerçekki Uğur abim her karede çok pozitif ve sevimli çıkıyor, keşke benden küçük olsaydı
(saygı ve selamlar sayın Büyük Reis)
Evet abi Reis"e torpil yaptım dedim ya başta Ama şu bir gerçekki Uğur abim her karede çok pozitif ve sevimli çıkıyor, keşke benden küçük olsaydı
(saygı ve selamlar sayın Büyük Reis)
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2009 02:33
Bu güzellikleri bizimle paylaştıgınız icin sizlere cok teşekkür ederim , özellikle Ankara ekibine saygılarımla....