Derneğimize Yapmış Olduğumuz Akvaryum Resimleri
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2009 19:54
Çok güzel bir akvaryum olmuş . Derneğe hayırlı olsun.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 09:49
Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor.
Akvaryumlar tamamen toparlanınca derneği bir ziyaretemi gitsek?
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 10:03
Ali Usta'ya çok teşekkür ederiz. Akvaryumu yakından görme şansım oldu mobilyasından sumpuna kadar mükemmel bir akvaryum olmuş. Derneğe hediye edilmiş olması, hepemize hediye edilmiş sayılır, gönülden teşekkürler Ali Usta.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 14:09
Ali Ustaya teşekkürler, ellerine sağlık. Fotoğraflarda çok şahane görünüyor. En yakın zamanda görmem lazım. Çünkü bana da lazım bir tane.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 14:25
Gerçekten çok güzel akvaryum olmuş tam hayalimdeki akvaryum.Derneğin adresini nasıl alabilirim sizlerle tanışmak istiyorum.Akvaryumun maliyeti nekadar.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2009 14:21
Sayın Ali Kuştepesi abi.
Böyle bir akvaryumu satın almak istesek ne kadar olur fiyatı.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2009 01:03
Biz kimseye bayilik vermiyoruz.Sebebi ise bizden alınan bir akvaryumdan %100 para kazanmadıktan sonra akvaristlere satmıyorlar.Bende bunlara kızdığımdan dolayı bayilik vermiyorum.Ama Türkiye'nin her yerine akvaryum gönderiyorum.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2009 21:56
Ali bey yapmış olduğunuz akvaryumu gördüm çok güzel olmuş. Sizin gibi marifetli ustaların elinden çıkan bu akvaryumları görebilmemiz aynı zamanda bu forumda olmanın ve de akvarist olmanın ayrıcalığıdır diye düşünüyorum ve bu konuda yaptıklarınızı görebildiğim için kendimi şanslı görüyorum. Teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.
Saygılar. ..