Deprem anında akvaryumun başına gelenler
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 11:01
Şilide meydana gelen deprem anında evde video kaydı yapılmış:
Buradan..
http://www.liveleak.com/view?i=f83_1189627715
Buradan..
http://www.liveleak.com/vi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 11:13
Adamlar o depremde hala video kaydetmeye ve konuşup gülüşmeye devam ediyorlar. Garip doğrusu... 1960'da 9,5 şiddetindeki büyük depremi yaşamış bir ülke olarak bayağı bir ilerleme kaydetmişler. Adamlar 8,8'le sallanıyor ve sadece bir kaç bina yıkılıp en fazla 1000 kişi ölüyor. Helal olsun valla.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 12:22
Evet, depremi çok iyi atlattılar bencede. Ama yine de çok kötü bir durum...
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 12:29
Bu videonun aynısını daha önce görmüştüm ben sanki ve bu video için çeşitli söylentiler vardı gerçek deprem anı değil diye.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 12:36
[QUOTE=acemibalık]Bu videonun aynısını daha önce görmüştüm ben sanki ve bu video için çeşitli söylentiler vardı gerçek deprem anı değil diye.[/QUOTE]
Belki de evdeki eşyaların güvenliğiyle ilgili bir tanıtım videosu da olabilir çünkü o akvaryum duvara sabit olmasa kesin yerle bir olurdu.
Belki de evdeki eşyaların güvenliğiyle ilgili bir tanıtım videosu da olabilir çünkü o akvaryum duvara sabit olmasa kesin yerle bir olurdu.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 18:56
Off off, acaip:((
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 21:22
Adam gerçekten soğukkanlıymış . O deprem bizim burada olsa akvaryum aklımın ucundan geçmez. ELPRESACANARİO 2010-03-01 21:23:03
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2010 13:28
Acaba küçük deprem yaşayıp(Allah büyüğünden korusun) akvaryumu ile ilgili o anda ve sonradan olan olumsuzlukları yazabilecek, bir arkadaş olacakmı sitede. Yani akvaryumun yere düşmesi yada kapağın suya düşmesi yada suyun sallantıdan akvaryumdan sıçrayarak boşalması gibi.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 19:34
Bizim burada oldu ben ilk olunca çooooooooooook korktum:( insan bir anda panik atak oluyo kendini dışarıya çıkarmak istiyor. Allah daha büyüğünden korusun. Ama bende o zaman akvaryum ve balık yoktu.
Elazığ depremi varya sanırım 8 mart 2010 daydı işteo
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2010 04:48
Şilide insan hakları,Şilide hayvan hakları,Şilide yaşam bir başka bizim bu duyguları garipsememiz çok normal.Aynı deprem burda olsa bizim ne halde olacağımız malum.Ama insanının insan gibi değer gördüğü bir yerde bu video çok normal....