DENİZLİLİ AKVARİSTLER
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
-22 adet lav taşı. Resimde hepsi yok ama emin olun hepsi bu kadar güzel.
-60-40-30(h) içindeki bölmesi ve her şeyi dahil.
-Monopoly elektronik bankacılı. İçinden en ufak hasar ve ya eksik dahi yoktur. Çok az kullanıldı hatta kutusunda bile çizik yok. Oyunun haritasında eskime ve benzeri hiç bir şey yoktur. 0 gibi her şeyi.
- Piranha lotus oyun konsolu. Resim alıntıdır fakat hiç bir eksiği yoktur. Orjinal sağlam kutusu, kullanım kılavuzları, kurulum cd si ile gönderilecektir. Bilgisayar ve PS3 uyumludur. Tek sıkıntısı direksiyon sağa çevrildiğinde 5 saniyede topluyor ise sola çevrildiğinde 8-9 saniyede topluyor. Fakat ben elimi hiç çekmeden kullandığım için sıkıntı olmuyordu. Resim alıntıdır. Geri kalan her şeyi 0 gibi. Kutusu da dahil.
- Lifemaxx LM242090 Video oynatıcı özellikleri için irtibata geçiniz. Hiç bir sıkıntısı yoktur. CD-DVD-MMC-Memory Stıck-USB girişi vardır. Elimde olan bir kaç çizgi film CD sini de gönderirim. Çocuklar için uygundur çizgi film felan izlemeleri için. Şarj aleti olarak modem adaptörü kullanıyorum 10 tl fiyatı fakat onu vermeyeceğim. Resim alıntıdır.
Monopoly'e , salma kafese, direksiyon setine, video oynatıcıya 3 gün kendi tarafımdan garanti veriyorum. Geçerli bir gerekçe ile paranız derhal iade edilip geri iade kabul edeceğim.
Fiyat konusunda 0554 514 58 70 no lu telefona whatsapp dan ve ya sms olarak ulaşınız telefonla konuşmayı pek sevmiyorum. Daha fazla fotoğraf atabilirim orjinal foto olarak sadece whatsapp dan mesaj atmanız yeterli olur. Takas olarak her şey değerlendirilir fakat. Her türlü tropheus yavrusu, dişi bemba ve duboisi ve akvaryum dalında bir çok teklif değerlendirilir dışındaki teklifler de değerlendirilir. Facemden alıntı yaptım isteyen herkese whatsapp dan fotoğraf atarım.
3 tane bolivian tam
2 tane gold ramirezi
8 tane damızlık keyhole bıraktım
Denizlide zor bulunur kalitedeler
İlgilenen arkadaşlar uğrayabilir