Denizli
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Biraz konu dışı ama.Kuşadasında gezi teknesi olan bir arkadaş balık avı turları düzenliyormuş.Tek veya gurup halinde katılınabiliyormuş.Gidiş geliş yol+kahvaltı+öğle yemeği+teknede çay ikramı+akşama kadar tekneden balık tutma ücreti kişi başı 110 ytl imiş ilgilenen arkadaşlar olursa ben bir kere katılmak istiyorum.Bir gün belirleyip gideriz.
Evet pahalı.70 filan olsa normal ama.Yabancı tv kanallarında tekneden avlananları gördükçe içimde ukde kalıyor.Arkadaş bulabilirsem bir kereliğine gitmek istiyorum.
Metin Abi, seni tekrar görmek çok güzel. Uzun süre sessiz kalmıştın. Çocuklar üniversiteye alışmışlardır inşallah. İşin açıkcası ben o tarz bir tekne gezisine şu anlık gelemem. Malum kriz ortamındayız, iş garantimiz yok. O yüzden şimdilik ben yokum.
Metin Abi, seni tekrar görmek çok güzel. Uzun süre sessiz kalmıştın. Çocuklar üniversiteye alışmışlardır inşallah. İşin açıkcası ben o tarz bir tekne gezisine şu anlık gelemem. Malum kriz ortamındayız, iş garantimiz yok. O yüzden şimdilik ben yokum.
Abi haklısın aslında, elektriğe zam, suya zam, kömüre zam ona buna zam derken hobi artık yavaş yavaş lükse kaçacak. Hele birde senin gibi birkaç akvaryumu olanlar için durum daha da vahim. Abi aslında az bulunan türleri besleyip hem kazanç elde edip hem hobiye devam edebilirsin. Mesela 100 litre bir akvaryumun olsa, hafif bitkili ve içinde gold cüce vatoz yetiştirsen fena mı :)
Metin Abi, aramıza tekrar hoşgeldin.Bu tekne turu çok pahalı bencede.Ama kriz ortamında olmasak ben de katılmak isterdim.
Metin Abi, aramıza tekrar hoşgeldin.Bu tekne turu çok pahalı bencede.Ama kriz ortamında olmasak ben de katılmak isterdim.
Hoşbulduk Emrah bi yere gitmemiştim zaten hep sizinle idim.Az bulunan türleri besleyip üretmek çook sabır isteyen bir iş.O da bende olmadığı için nadir bulunan türlere bulaşmak istemem.Artık uğraşmak zor geliyor.Yavruları büyüteyim bakalım bi.Ondan sonra 20 kadar damızlık ayırıp bol kayalı kovuklu tankta, müdahale etmeden, kusturmadan ,yavruları ayırmadan üreyeceklermi bakalım bi deniycem.