Denizli
Uğur hocam senin yem yanımda, bugün akşam iş çıkışında buluşalım istersen.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
sayın hemşerilerim çoktan beri akvaryum komu ziyaret ediyorum fakat Denizli'lerin bulunduğu bölümü bilmiyordum, bugün keşfettim. Ben akvaryum hobisine yeni başladım. Bu işe gönül vermiş bütün Denizli'li arkadaşlarla tanışmak isterim, 3 adet 100*50*50 akvaryumum var ve kurulum işinide yeni yeni yapıyorum, bütün Denizlili arkadaşlarla tanışmak dileğiyle, arkadaşlar birde ben bu yem muhapbetini tam anlayamadım detayları bana yazarsanız sevinirim, ,y, balıklar.
Özgür ILGIN-500 GR
Engin PALABIYIK-300 GR
Emrah TURAN-200 GR
Kazım AKGÜN-400 GR
Süleyman AHAT-100 GR
İsmail ÇERÇİ-100 GR
Barış AYDIN-270 GR
Sinekvalesi86-200 GR
Uğur ÖZPEK-200 GR
Arkadaşlar şu anda benim elimde 50 civarında küçüklü büyüklü s.prenses var, ben de yem almak istiyorum, fakat sizce hangi yemden almam lazım, sizdeki yemin özellikleri nedir beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. benim bir miktar yeşil olan yemden az birşeyde kırmızı yemden (seranın) yeminden var. kırmızı olan granür yemdenmi almalıyım. arkadaşlar birde ben ciklit cinsi balık alacağım eğer sizlerde damızlık uygun fiyata (yunus, b.prenses,ahli vs.) balıklar varsa satın alabilirim veya s.prensesle takas da edebilirim. yem konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
New Life Spectrum Cichlid Formula(2270 GR) Özgür ILGIN-500 GR Engin PALABIYIK-300 GR Emrah TURAN-200 GR Kazım AKGÜN-400 GR Süleyman AHAT-100 GR İsmail ÇERÇİ-100 GR Barış AYDIN-270 GR Sinekvalesi86-200 GR Uğur ÖZPEK-200 GR |