Denizimi kurdum sonunda(resimli)
Arkadaşlar sonunda bende denize geçtim,akvaryumun ölçüleri 50x50x50 sump 45x45x35h,ps NAC 5,kafa motoru atman 502 olması lazım,dalga motorları super aquatic,ışıklandırma 4x24 w t5 ler armatür kendiliğinden çift fanlı,tuz red sea coral pro,kum canlı kum kullandım.Önce tuzu ekledim 1 gün sonra kumu ekledim, 2 gun sonrada yanı bugun 27kg kayalarımıda ekledim,şimdi arkadaşlar birkaç sorum var cevaplandırırsanız çok sevinicem,micro bacter 7 aldım bunu hemen kullanmalımıyım ölçüsü nedir?,ikincisi oista nın tuz ölçerini aldım sürekli yanlış gösteriyor bazen en alta bazen ortada bazende en üste oluyor ibre aldığım yere götürdüm adam defalarca ölçtü doğru gösterdi sorun nedir acaba tuz yeni eklendi diyemi böle yapıyor?son olarak ışığı arada açıyorum sorun olurmu?cevaplarınız için şimdiden teşekürler,resim eklemeye çalışıyorum olmuyor umarım olur.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Microbakter7 yi kullanmaya başlayabilirsiniz kullanım şekli arkasında yazıyor olması lazım.
Işıkları canlı ekleyene kadar açmamanız sizin için daha iyi olur canlı eklemeden açarsanız yarardan çok zararı olucaktır.
Sump tek bölmeli gibi gördüm ben kafa motoruyla protein skimmer aynı bölümdemi acaba ? eğer öyleyse su buharlaşmasından dolayı eksilen su seviyesi protein skimmerin çalışmasını engellicektir buda size sıkıntı yaratıcaktır.
Arkadaşlar yokmu bu tuz konusunda fikri olan ??kafama çok takıldı yanlış birşeyler yapmak istemiyorum!
Arkadaşlar akvaryumu yeni kurdum, bilgilere bakabilirsiniz,canlı kayalar 2 gün olucak ekleneli,benim ileriye dönük ve şimdi için almam gereken testler hangileri en güvenilir marka hangisidir?birde kullanmam gereken ek katkılar varsa almak istiyorum şuan sadece micro bacteri 7 yi kullanıyorum başka neler kullanabilirim bana faydası olucak?
Kayaların üstünde beyaz karıncadan küçük şeyler var hareket ediyorlar bunlar zararlımıdır acaba ?endişelendim biraz.